Južne vesti: Kako Ministarstvo rada nabavlja nova vozila

Ostavite komentar


  1. mozda A.V. krije od A.V. da A.V. pored kupanja u Hajatu voli i auta mladja od dve godine?
    Ali kako ista sakriti od A.V. , treba pitati A.V.
    ora da A.V. misli da je to u redu?

  2. Pa nije,,fer,, da se,,predsednikovi ljudi,, vozikaju u ,nekim tamo,, starim vozilima,, moraju da budu,,Iznad Nivoja,, onih,,koje su,,pobedili,,. Već u Parlamentu.I taj, bespogovorni sledbenik,,i odana duša ,još od,,srećnih Im90tih,mora da se nagradi,za,,mišljenje,,.za svakodnevnu,,podršku,Po pitanju SVIH napreDNO,PROKLAMIRANIH,,PLATFORMI.,,FISKALNIH KONSOLIDACIJA,, AL SEBE IZUZIMAJU,K,O DA SU JULOVSKI REST,,POKRET,

  3. Zbog cega ustanove socijalne zastite koje pripadaju Ministarstvu Aleksandra Vulina i na siromasnom su budzetu, kupuju luksuzna strana vozila a ne najpovoljnija domaca FAS iz Kragujevca, fabrike u kojoj je drzava Srbija suvlasnik? Sramota i mnogo puta vidjena blamaza politicara!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.