Kada je drugo izvlačenje u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”? 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Drugo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće u subotu, 4. februara, u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije.

“Novo izvlačenje je u subotu. 4. februara u 18 časova na RTS, a trenutno u igri imamo oko 55 miliona fiskalnih računa”, napisao je na Instagramu Siniša Mali, ministar finansija.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuju se pet izvlačenja. Prvo izvlačenje bilo je prošle subota i tada su dodeljena prva dva stana.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu istoimenu aplikaciju na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona.

Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, što znači da građani koji budu skenirali svoje račune do sutra u podne, imaju pravo da konkurišu za dva stana u Beogradu.

Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju.

Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.