Kako do uplaćenog novca za letovanje?

Turističke agencije počinju da rade posle 20. maja

Ostavite komentar


  1. Iskreno, mislim da u vecini slucajeva nema od povracaja nista. Mnogo ce agencija propasti, ugasiti se, nece imati ko da vraca pare.

  2. Ima li neko predlog šta raditi sa aranžmanima uplaćenim preko Booking.com?

    1. a sta je sa decijim ekskurzijama…maturama….rekreativnim nastavama??

    2. Pa generalno mozes besplatno da ga otkazes do par meseci pred put.

    3. Nama je vraćeno do poslednje pare , najam apartmana u Grčkoj. Piše se njima u potvrdi rezervacije, navedeš razloge… Doduše mi smo otkazali pre par nedelja, kad je stanje bilo baš gadno. I nema veze a našim agencijama…

    4. Evo, iz mog skorašnje iskustva mogu da vam kažem kako sam prošao. Povratio sam 100% novca, iako je rok za otkazivanje istekao. Obratio sam se vlasniku smeštaja koji je pristao da vrati novac. Procedura je da pozoveš Booking kol centar (poziv je besplatan), i objasniš situaciju. Operater će kontaktirati vlasnika, i ako se on složi vratiće ti novac, ako ne, ništa od para. Naravno, ako nije istekao rok za otkazivanje, otkaže se preko aplikacije/sajta. Imajte na umu da sam rezervisano ranije, i da je u trenutku otkazivanja već počela pandemia covid. Nadam se da sam pomogao.

  3. Obezbediti tranzit kroz Makedoniju,granica-granica i sve bi bilo mnogo lakše i pametnije.Da se guram sa babama po Vrujcima nemam nameru,država će učiniti baš to ,sprečiti svaku mogućnost da odemo kako bi oborila rekorde domaćeg turizma.

  4. Nije uredu, mi smo uplatili ceo iznos i red je da se pare vrate odmah. Ostali smo bez posla zbog korone, od cega da zivimo

  5. Grupa elitnih crnogorskih hotela uručila je našim medicinskim sestrama koje su radile u Covid bolnicama poklon vaučere sa kojima mogu besplatno boraviti u njihovim hotelima širom Crne Gore. Nijesu ti obični hoteli nego creme de la creme. Kakva zemlja, kakvi ljudi.

  6. E sada mi nije jasno, ako ne moze da se preusmeri u Srbiju jer su navodno uplatili tamo nekom kako onda moze da se promeni destinacija. Para nema pa nema, kako ce drugima da uplate. Totalna nebuloza. Ja uplatio Spaniju za semptembar, naravno da necu ici a nude mi na neko drugo gde bude moglo. Sada sw pitam ako su uplatili odakle im da plate to neko drugo. Cista laz, sta drugo reci.

  7. Poslednje letovanje sam imao pre „vijnih vežbi“ u organizaciji bivše, tj. sadašnje vlasti, kada je na prostoru buvše SFRJ ubijeno oko 140.000 ljudi, od čega 100.000 nenaoružanih ljudi, staraca, žena i dece.

  8. A šta ako se neplašimo da idemo.šta onda,hoće li nam urađene testove naplatiti kao pola letovanja

  9. Molim redakciji da sazna kakvo je njihovo (ministarstvo,yuta,agencije) znacenje „zamenska“ letovanja,šta se iza toga stvarno krije? Da li je sa doplatom ili ne,pošto su neke agencije vec za ovu sezonu znatno povećale cene? To je osnovno,a ja sam licno pokušao da to saznam,pisao YUTI i minitarstvu, međutim odgovor nisam dobio,a agencija ne radi! Vas ne mogu da odbiju,tj.da Vam ne daju tacnu informaciju,i siguran sam da bi Vam mnogi Vaši citaoci bili zahvalni na tome,jer bi ste bili prvi i jedini koji ih tacno informiše!

  10. Otkazali su sva putovanja do 31.maja, a povracaj novca je samo za putovanja do 31.marta

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.