„Ustaneš pola sata ranije…“: Kako neki ljudi godinama uspevaju da imaju niske račune za struju

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Mi da stedimo a novokomponovani bogatasi da se razbacuju i greju vile sa bazenima, da im zgradurine kroz koje su oprali novac sljaste !

  2. Zbog nesposobnih cela Srbija ispasta nazslost oni i dalje na funkcijama to je nasa realnost umesto zatvora.

  3. Jel to znači da će svi SPA centri na Zlatiboru biti zatvoreni? Svi bazeni na Kopu i na Zlatiboru? Osim onih koji greju bazen na drva. Tako bi bilo pošteno, zar ne?

  4. Sve te „trikove“ odavno koristim. Međutim, iako sve velike potrošače uključujem u vreme jeftinije tarife, uvek je na računu samo četvrtina od ukupnog broja utrošenih kWh, po jeftinijoj tarifi?! Nije vredno neispavanosti.

  5. Ne želim više da štedim i plaćam tuđe greške!
    Želim da živim normalno, bez da moram da se odreknem osnovnih životnih potreba!

  6. Ograničiti i vratiti cene hrane na nivo 2019/20 god, uskladiti penzije i plate sa inflacijom, povećati minimalac, dovesti u red toplane i javna preduzeća koja kradu iz budžeta – i ne brinite, građani će plaćati svaku cenu struje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Prodavani falsifikati kućne hemije i keksa, potencijalno opasni po zravlje 9

Prodavani falsifikati kućne hemije i keksa, potencijalno opasni po zravlje

Tržišni inspektori Ministarstva trgovine su u prethodnim danima otkrili ilegalnu proizvodnju falsifikata kućne hemije deterdženata i šampona marke “Procter&Gamble”, kao i falsifikovanog keksa “Plazma”, čime je sprečena upotreba krivotvorenih proizvoda i ujedno izbegnuta potencijalna opasnost po zdravlje naših građana, izjavio je danas ministar trgovine Tomislav Momirović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.