Kamaraš opravdano smenjen, za gubitke kriva i Vlada

Ministarstvo privrede: iza pisma Kamaraša direktora i vlasnika HPK menadžmenta stoji pokušaj da, pred poslovnim krugovima, domaćom i međunarodnom javnošću, sa sebe skine odgovornost za raskid ugovora sa tom firmom

Ostavite komentar


  1. Svako treba da odgovara za svoju (ne)sposobnost da upravlja preduzecem i ispuni ugovorne obaveze

  2. Pokusaj da se destabilizuje vlada,u ovom slucaju ona koja ce biti uskoro formirana,je neuspesan…svako odgovara za svoje postupke.

  3. Teška je situacija na tržištu čelika u Svetu i zato je vlada žurila da se što pre nadje parter za železaru.

  4. Pa da, sada kad je frka, kamaras pokusava da prebaci odgovornost na nekog drugog. Strasno. Mislim da je jasno kao dan da je napravio gubitke i da za to mora da odgovara.

  5. Svako ko svoj posao ne radi kako treba mora biti smenjen, tu nema govora. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i radi na ekonomskom napretku i razvoja i neće dozvoliti pljačku i uništavanje naše države.

  6. Jeste ima jako je taska situacija i treba nam pomoc, a Vucic je nasao resenje!

  7. Svaka ozbiljna drzava poput nase mora imati mehanizam zastite u cilju ocuvanja opsteg interesa iste.

  8. Ukoliko se Kamaras nije pridrzavao odredbi ugovora, znaci da je on odgovoran za lose poslovannje Zelezare.

  9. Rezultati su neumoljivi Kamaras ih nije imao i pored dobre namere da pomogne. Nema tu nikakve protekcije. Ko je kako radio vidi se jasno zato nema mesta tu da se dize bilo kakva galama.

  10. Zasto moderator pusta komentare kokosaka, koje su poznate po vrlo kratkom pamcenju. Da ih podsetim, Kamarasa je doveo Vučić kao spasitelja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.