Kamarašu otkaz zbog gubitaka

* Veselinović: Iznenadna smena tokom vikenda je pokušaj Vlade da sakrije svoju odgovornost za loše rezultate čeličane
Zašto je neposredno pred dolazak Kineza raskinut ugovor o upravljanju smederevskom železarom

Ostavite komentar


  1. Gospodin Kamars je organizovao prodaju celika preko svoje firme u slovackoj. Malo koji evropski kupac je mogao direktno da dobije robu iz Smedereva sa fakturom iz Smedereva. Skoro uvek im je robu preprodavala slovacka firma. Kajmak je ostajao u slovackoj, pitanje je samo ko se sve snjim sladio.
    Sad je na vama, novinarima, da istrazite kako je potrosen lager rude, koksa, i celika koji je Kamaras zatekao u Smederevu, kao i bankarske garancije koje je drzava obezbedila za nabavku rude u poslednjih godinu dana.

  2. Ako pitate obicnog, neobavestenog coveka, kakav sam ja, onda ce vam pn odgovoriti da je se uz Kamarasa, u Zelezari dobro omrsila velika grupa ljudi iz Vlade i oko Vlade. Sve ce hednom izici na videlo, i nadamo se da ce krivicno i materijalno odgovarati oni koji su najvise brinuli za radnike u tom kombinatu, i koji su Kamarasa i i ostale banditose doveli i predstavili gradjanima jao spasioce. Ali videcemo, Kinezi, ako posle ivog skandala preuzmu kombinat, dojavice javnosti kakvu su nepodostinu nasi spasioci napravili.

  3. Niste li ga onomad hvalili njega i njegov menadzement , odakle sad ovo ne mogu da verujem, nesta mi govori da ce izbori za sv.Nikolu 2016

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.