Karići opet u poslu: Kako je država firmi povezanoj s njima prodala najbolje zemljište – put novca od Srbije, Kipra, Emirata pa do Rusije

Ostavite komentar


  1. Gradite bolnice i zatvore – to je prioritet !!! Ukinite nanogice – samo zatvori neka postoje. Već sada nema mesta u zatvorima – a trebaće nam.

  2. Tom Sojer,tvoja izjava govori više o tebi nego o Karićima,za takve i treba da se vratimo u pedesete prošlog vjekap

  3. Ispitajte koruptivnu ulogu u ovoj pljacki drzavne svojine Nebojse Andjelkovica direktora Agencije za osiguranje depozita koji je 2 godine opstruirao ovu prodaju sve dok nije istu kupio Karic.

  4. Stecajna mafija u Agenciji za osiguranje depozita je leglo kriminala i korupcije koje ostaje van radara policije i javnosti.

  5. Ne razumem, šta je tu neobično. Kakva je to vest. Neko dao pare za plac, zapravo kupio ga i postao vlasnik toga. Pa i ja sam nekoliko puta kupio plac. Neke sam prodao i zaradio. Imam još jedan. Pa šta s tim. Ako ima zainteresovanih da kupe plac ili pišu o meni, može. Potražite me.
    Jovan

  6. Iz Agencije za osiguranje depozita je sada vladajuca klika oterala sve poštene i stručne ljude jer su im smetali zbog znanja, poslovne etike i jer im nisu bili potrebni svedovi za ono što rade.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 9

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.