Ko „gleda kroz prste“ bivšem vlasniku Budimke

Većem poverilaca Budimke rukovodi Ananije Pavićević, koji je prethodno bio vlasnik ove fabrike, pre nego što je država raskinula ugovor o privatizaciji sa njim * Tako je država dozvolila da reorganizaciju fabrike vodi čovek koji nije umeo da je dovede u red ni kad je bio njen vlasnik
Poveriocima fabrike voća iz Požege u ponedeljak ističe i poslednji rok za dostavljanje ostvarivog plana reorganizacije

Ostavite komentar


  1. Premijer odmah da odrzi konferenciju za stampu i novinare i objasni novonastalu situaciju ..!!!!!

  2. U ovom tekstu postoji 10 OGROMNIH neistina, a posto su lepo slozene i posto su uklopljene u polucinjenice, onda je jasno da je neko namerno sve sastavio na ovaj nacin, da bi javnost ogorceno reagovala.
    Kineski investitor je sve znao (postoji dokumentacija, novinari bi da su zeleli mogli da pitaju i drufu stranu), a majveca je laz da je drzava najveci poverioc! Drzava ima 12% a Pankomerc prelo 50% potrazivanja, pa neko iz politike zeli da gurne u bankrot i obezvredi Budimku, sa namesti nekome ko gura ovakve tekstove, a u suprotnosti sa interesima vecinskih poverilaca, medji kojima NIJE drzava! Jedna sudska tuzba ka Danasu je sada na redu, da Vas podseti da ste nekada licili na ozbiljne novine, koje sam i ja licno voleo citam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.