Ko je Marko Čadež, predsednik PKS koji je nalakiranim noktima poslao snažnu poruku?

Ostavite komentar


  1. Ko je Marko Čadež, predsednik PKS koji je nalakiranim noktima poslao snažnu poruku?
    Marko Čadež je jedan običan buzurant i ne bi trebao da vodi jednu običnu trafiku a kamoli PKS.

  2. Socijalne sluzbe policija sudstvo tu je resenje za nasilje a ne novokomponovani klovnovi u liku i delu ovog momka

  3. Izvanredno iskustvo za vodjenje PKS !
    Bivši novinar i PR Nemačke ambasade , može slobodno reći da ima više radnog iskustva od bilo kog ministra !
    Zato nam i u PKS sede isto tako “ iskusni “ ( partijski ) kadrovi , za koje svi mi privatnici plaćamo obaveznu članarinu !
    Zato oni tako vredni i radni imaju prosečnu platu oko 1.000 Evra ! Ako , tako nam i treba !

  4. Ko je Marko Čadež?
    Očigledno nebitan lik koji je u fokus, na dan, dva, dospeo tek kada je učinio nešto nalik na …

  5. Nisam procitao clanak uopste, ali kakve veze ima sto su coveku lakirani nokti? Ne vidim zasto bi to uopste bilo vazno

  6. Mali ljubavnik nemačkog ambasadora u Srbiji,koji je zbog afere poslat u Rumuniji.Inače obrazovanje,jedino sigurno za koje može da se tvrdi je osnovna škola u Srbiji,ostali papirići o završenim školama u Nemačkoj nisu mogli biti potvrđeni kao ni gosn.premijera.Ista fela koja uništava Srbiju.

  7. Čovek odavno lakira nokte i nije tačno da on ovim činom želi poslati nekome neku poruku, jer on to prosto ne ume i ni za šta ga Bog nije dao, a za privredu pogotovo!

  8. Istina. Svakog muškaraca, koji ne lakira nokte, koji se ne šminka i ne stavlja minđuše i ruž na usne, trebalo bi gledati kao potencijalnog nasilnika i mrzitelja ženskog roda. Jer, nasilje će prestati, onog trenutka, kad poslednji muškarac bude lakirao nokte. Samo takva borba može uspostaviti ponovo raj na zemlji koji je bio pre Adama i Eve.

  9. Zajedljivi i kvazi duhoviti komentari su pravi odraz primitivnosti koje je odavno zavladala ovim prostorima. Niko se ni dotaknuo nije osnovne poruke clanka a to je borba protiv nasilja prema zenama i deci

  10. Malo je ta podrška…mora radikalnije…ili da se obuje jedna ženska cipela,ili suknja…ali kome u stvari ide ta podrška? A, frankfutski đak?Pa da ti su nam (nemački) đaci oduvek želeli sve najbolje…

  11. Šta god da je hteo da poruči,obmanuo je.
    Ali je zato poslao drugu, veoma snažnu poruku .
    Njegov izgled i govor tela nam je sam sve rekao i poručio.

  12. @ Pero: bravo za komentar, 100% sve je istina. A šta se tu može ipak je on Predsednikov prijatelj – ej srbijo stidi se ko te predstavlja.

  13. To nam je došlo sa zapada. Nalakiraj nokte, stavi bedž, odseci desni rukav i sl. i tako pošalji poruku. Pružanje podrške simbolima stvara privid da nešto korisno radite, a zapravo maskirate svoje nečinjenje, nemoć i nezainteresovanost.

Ostavite komentar


Ekonomija

"Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao": Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane? 10

„Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao“: Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane?

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić još ranije najavio je da će neke od linija gradskog prevoza na potezima od „100“ do „700“ biti prepuštene privatnim prevoznicima. Međutim sindikati GSP-a protive se ovoj ideji i najavljuju proteste i blokade ukoliko ne dođe do razgovora o ovoj temi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.