Koliko građana Srbije ne može sebi da priušti letovanje?

Ostavite komentar


  1. Nisam bio na letovanju zadnjih petnaestak godina. Nista strasno. Nista nisam ni ustedeo jer i ovde je sve skupo. Jedino mi prija manja guzva u saobracaju, manje je opasna voznja bicikla.

  2. Pitanje je i kako si ljudi koji odu na more to u realnosti i obezbede. Kad sam živeo u Srbiji išao sam na more tako da sam otišao u minus iz koheg sam posle 3 meseca polako izlazio. Više ne živim u Srbiji i ne idem u minus kad idem na more. Npr. i 30-40% Nemaca ne ide na more ove godine, verovatno jer im ne pada na pamet na se zadužuju zbog letovanja.

  3. Ni ja ne idem na more vec na selo. Nema se para za grcko more. A znam ekstra da plivam. Ostaje mi samo bazen u Beceju.

  4. Bok te, razbijamo koliko smo jaki.
    Da se čovek naježi koliko su ove cifre dobre.

  5. Posle demokratskih promena više od polovine nije moglo da priušti odmor! Šta je to trećina? Oduvek je trećina bila kritična masa koja je lošije živela.

  6. Za vreme SFRJ deca su isla besplatno na more,svako je mogao da ide na more i to nam nije odgovaralo a sad je bolje kad se more moze videti samo na razglednicama.

  7. Ustao sam jutros u 7 ,sada je 22i 28 sada sam zavrsio sa poslom,upalo mi je nesto u oko celog dana me grebe,.Juce dosao sa letovanja na kome sam pomalo radio.Jedem sve sto hocu ,idem dva puta na letovanje ,jednom zimovanje i po neki vikend.Znaci ima posla ali mnogi hoce 8 sati rada i 1000 e,toga nema.

  8. Nema odmora kod privatnika…
    Moze,ali nularica,nema ni minimalca…
    Nemoguca misija jos uklopiti sa zenom…
    Ma i to je samo trosak, gubljenje vremena i novaca…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.