Koliko košta biti podstanar: Cene kirija po gradovima u Srbiji

Novinari Danasa istažuju

Ostavite komentar


  1. Cene stanova skočile, zakup skočio, krediti poskupeli. Šta ja bez stana i nasleđa da radim?

  2. Valjevo, širi centar, prazan jednosoban (40 metara kvadratnih) 150 evra plus grejanje (4.100 dinara svaki mesec) i ostali troškovi.

  3. Kirija izadje kao rata kredita za stambeni kredit. Svima je to jasno, zato i je navala za prodaju stambenih kredita. Ako se ovaj tempo nastavi, vlasnici stanova nece imati kome da izdaju stanove. Realno bolje placati ratu kredita jer je svakako tvoje nego gazdi kiriju.

  4. U Boru dvosoban stanovi 200evra plus dodatni troškovi.Garsonjere 140 plus dodatni troškovi.Na Rtnju garsonjere 150 do 200 evra plus struja i komunalije.

  5. Ovi podaci za kirije u BGD su prenaduvani.
    Pa uzmite lokalne oglasnike I sami pogledajte.

  6. ja sam u Prijepolju placao 120 eura (svi racuni u tu cijenu uracunati) za sobu i kupatilo

  7. Mislim da su cene u tekstu malo prenaduvane, top garsonjera u centru Bg je 220€, izdaje moja kuma i jedva je i toliko dobila.
    Takođe ne verujem ovom komentaru penzionera za Bor (dvosoban stan 200€), jer ja izdajem dvosoban stan na pola puta Bg-NS za 150€, a Bor je bogu iza kičme.

  8. Niske cene ste napisali za Niš, jednoiposoban stan ispod 200 evra teško da ima .

  9. Za stanove od 90 kvadrata se racuni ne placaju.
    Informatika iznosi 0 dinara sa popustom od 100% zbog kvadrature, struju placa komsija, a najjeftiniji paket interneta i televizije budu tako oko 150 dinara

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.