Koliko košta grejanje stambenog prostora ove sezone?

Ove sezone najjeftinije grejanje na gas

Ostavite komentar


  1. Daljinsko grejanje, stan od 60 kvadrata, ~ 7.000 din. x 12 meseci može biti četr’es i dve ‘iljade samo po naprednjačkoj predizbornoj računici.

  2. Znači sada je reklama da se ljudi navedu da se priključe na gas. Ako je grejanje na gas tako povoljno, zašto je onda daljinsko grejanje njime toliko skupo? Za stan u Nišu od 55 m godišnje naplate preko 60.000 dinara a koriste gas. Ili vaš proračun nije tačan ili nas u Nišu (a verujem i u svim ostalim mestima) pljačkaju, pa bih voleo da neki pravobranioc pokrene sudski postupak protiv odgovornih. Skoro 30.000 korisnika u Nišu puta oko 20.000 dinara godišnje je ogromna pljačka, a gde je tek Beograd

  3. Voleo bih da vidim na koji način se pravi računica o grejanju

    Ja grejem kući od 100kvm na pelet i ukupna potrošnja peleta je oko 60.000rsd….grejem 16 sati dnevno na 22 stepena (inače svaki stepen preko 20c znači povećanje računa za oko 10%)…

  4. Grejemo preko 100 kvadrata 24 sata, sa temperaturom od minimum 22 stepena na ugalj i pomalo drva. Za 6 meseci grejanja je cena ispod 40.000 dinara. Ugalj je iz Drmna/Kostolca, lignit.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.