Koliko košta litar mleka na pijacama u gradovima širom Srbije?

Ostavite komentar


  1. Penzija mi je mizerna, ali nije mi žao platiti tudjom mukom proizvedeno mleko, voće, povrće… Bravo za sve one koji nas hrane! (A, na državi je da razmišlja o socijalnom miru!)

  2. Zbog visokih cena će se manje kupovati, jer plate ne prate rast cena. Onda cene mogu ili da padnu ili da mlekari propadnu.

  3. Ali zasto je poskupelo mleko i mlecni proizvodi, zasto, zasto, sta je to rezultiralo pa da poskupi, gorivo je pojeftnilo..trava jel se i ona naplacuje, ili samo pohlepa pohlepa proizvodjaca, sta.??

  4. Bravo pijacari bravo poljoprivrednici udaraj te na svoj narod pa posle izadjte na ulice pa blokiraj te puteve.

  5. Normalno. Zašto bi proizvođači predavali mleko lopovima po 30-40 dinara i čekaju na isplatu?

  6. Dosta je seljak ponizavan,kad nekog najvise hocete da uvredite kazete „seljacino“.Zasto tako gradjani Srbije?To su radni,posteni,iskreni ljudi,zasto ih vredjate.

  7. Mleko skupnje na pijaci nego uradnji pasterizoavo dugotrajno i sa placenim pdvom od 10 psto 130u radnji a 150 na pijajaci dali ima logike

  8. Danas sam doputovala iz Vranjske Banje 2 litra mleka koštaju 120 dinara voće i povrće pristojna cena neki proizvodi nisu poskupeli ja se pitam ko pljačka stanovnike Beograda ko to naređuje.

  9. Za cenu mleka na pijaci od 150 dinara za litar svakako bi insistirao da prodavci izdaju i fiskalni racun na toj istoj pijaci. Ako prodavac polovnih stvari za oblacenje treba da ima fiskalni racun pa onda treba da ima i prodavac mleka za 150 dinara.

  10. Pa naravno da se na Zrenjaninskoj pijaci sve proda kad vec nekolko nedelja nema mleka po prodavnicama cak ni u onim koje su specijlizovane samo za mlecne proizvode. A o marketima necu da pricam tamo tek necete naci mleko.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.