Kompanija A1 reagovala na saopštenje UM: Zbog zloupotrebe kompanijskog logotipa preduzećemo sve neophodne mere 1Foto: A1 logo

Informacije na kojima se temelji tekst “A1 obmanjuje potrošače”, objavljen na portalu Danasa, nisu tačne, navode iz kompanije A1.

U odgovoru dostavljenom redakciji Danasa navodi se da obaveštenje koje je objavljeno u okviru teksta nije obaveštenje kompanije A1.

„Zvanično obaveštenje koje koristimo u komunikaciji sa korisnicima, a koje vam ovom prilikom dostavljamo na uvid, ne sadrži informacije o saradnji sa kompanijom United Media, niti pominje medije u njenom sastavu, kao što ne pominje ni druge medije. U pitanju je zloupotreba kompanijskog logotipa i u skladu sa tim ćemo preduzeti sve neophodne mere“, ističe se u saopštenju.

Kompanija A1 reagovala na saopštenje UM: Zbog zloupotrebe kompanijskog logotipa preduzećemo sve neophodne mere 2
Foto: A1
Kompanija A1 reagovala na saopštenje UM: Zbog zloupotrebe kompanijskog logotipa preduzećemo sve neophodne mere 3
Foto: A1