Kompanija Stanton Chase dodelila nagrade za razvoj talenata 1Foto: Stanton Chase

Stanton Chase, jedna od najpoznatijih međunarodnih kompanija za Executive Search, dodelila je danas nagradu Talent Management za 2019. godinu, kao i još tri posebne nagrade.

Za nagradu, koja se dodeljuje šestu godinu zaredom, nadmetale su se kompanije iz različitih industrija, predstavljajući programe razvoja svojih talentovanih zaposlenih.

Dobitnik Talent Management nagrade za 2019. godinu je kompanija Generali Osiguranje Srbija a.d.o., a kompanija Stanton Chase je saopštila da je ove godine bilo mnogo zanimljivih ideja i inicijativa, pa je sedmočalni žiri odlučio da dodeli još tri posebne nagrade.

Nagradu za najatraktivniji program privlačenja talenata je dobila kompanija PepsiCo, za najveću posvećenost razvoju talenata advokatska kancelarija Karanovic & Partners, a za razvoj talenata u proizvodnji duvanska kompanija British American Tobacco.

„Kao i prethodnih godina, u izboru za nagradu je učestvovao veliki broj domaćih i međunarodnih kompanija, koje su na tržištu prepoznate po kvalitetnim programima razvoja talenata na svim nivoima, kao i po dobroj saradnji sa univerzitetima“, saopštila je kompanija Stanton Chase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari