Glavna pošta Beograd TakovskaFoto: Radenko Topalović/Danas

Pošta Srbije drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“.

Ovoga puta, kako navodi Pošta Srbije, konkurs je namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja, čime nastavljaju da podržavaju žensko preduzetništvo.

Pod sloganom „Najbolje tek dolazi“ konkurs počinje 8. marta i traje do 8. aprila.

Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne komisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu.

Кriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, dok je za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari