Kovačević: Srbiji potrebnije direktne strane investicije, nego zaduživanje kod DFC

Ostavite komentar


  1. Ima li kraju zaduzivanju? Ovi strucnjaci nas i nase unuke zaduzili za 15.000.000.000 eura, to je do sada a zaduzivanje se nastavlja, rasprodali najbolje oranice, gradjevinsko zemljiste, firme. Istorija ce im suditi, ali pre toga ce morati krivicno odgovarati jer ce sa vlasti otici KAD TAD. Gradjani su zemlji pravde, sve opljacnkano oduzeti i vratiti narodu, ko to ponudi pobedice na buducim izborima.

  2. A ko će sa direktnim investicijama da radi tajno i da da provizije u privatne džepove? Ovako lepo digneš kredit, uzmeš 1/3 sebi, ugovoriš posao, uzmeš i proviziju od „najboljeg tendera“, a posle vraća narod a ne zna ni za šta jer od toga on nije dobio ništa da oseti boljitak. Superrrrrr Naprednooooooo u krediteeee.

  3. Da li je Srbija u stanju da izgradi bar jednu jedinu infrastrukturu o trosku svoje amortizacije? Pa nasa autoputarina je najveca u Evropi samo sto nema saobracaja nasuprot fantaziranjima ministarke Mihajlovic inace bi bilo novca ne samo za odrzavanje nego i za novogradnje! Sve je jedna velika laz!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.