Kragujevac: Otvoren Sajam venčanja 1Foto: Grad Kragujevac

Na Šumadija sajmu otvoren je Sajam venčanja, industrije koja je tokom pandemije možda pretrpela najveće gubitke.

Prošle godine, Šumadija sajam, jedini u regionu je organizovao Sajam automobila. Ove godine je prvi grad u regionu koji organizuje Sajam venčanja.

Iako su mnogi smatrali da organizacija ovakvog sajma u vreme pandemije predstavlja veliki rizik, organizatori su smatrali da je veći rizik ne organizovati ovakvu manifestaciju.

„Šumadija sajam je baš kao i grad Kragujevac navikao da se uspešno nosi sa ovom pandemijom, da živi sa njom. Ovaj sajam posvetili smo venčanju, jednom od najvažnijih životnih događaja bez kojih nije moguće zamisliti da možemo da funkcionišemo normalno“, rekao je Aleksandar Lazović, direktor Šumadija sajma na otvaranju.

Sajam je otvorila Sanja Tucaković, članica Gradskog veća za lokalnu samoupravu.

„Industrija venčanja je jedna od najugroženijih industrija u poslednje dve godine. U tim okolnostima, imati ideju i hrabrost da otvorite ovakav jedan sajam, zaslužuje veliku pohvalu i sve čestitke organizatoru sajma“, rekla je Sanja Tucaković.

Među izlagačima su zlatare, proizvođači venčanica, svečanih odela, organizatori keteringa, frizeri, organizatori venčanja i mnogi drugi čiji se asortiman proizvoda vezuje za venčanja.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari