(VIDEO) Diže se prašina na Slaviji: Krenulo rušenje objekata na čijem mestu će Stankovićeva firma graditi „King’s Circle Residences“

Ostavite komentar


  1. Sećam se Stankovićeve ponosne izjave u jednom članku u nekim novima, na fotki sedi pored bazena i tapše se po stomaku i ponosno izjavljuje kako nikada ali nikada nije pročitao ni jednu knjigu i ponosi se sa tim. Eto nam sad, svima je to tad bilo simpatično kako jedan neobrazovan lik ipak može da zaradi velike pare i evo nam sad snimajte i gledajte . Zašto ne ulaže te pare u Italiji i tamo zida? Zato sto nemože da se ruši stari centar grada tek tako i da se zida više nego je dozvoljeno ali ovde može.

  2. Ono na Slaviji je ruglo.
    Ruglo je i ruženje Srpskog jezika sa „King’s Circle Residences“

  3. Mirnodopski profiteri, korumpirana vlast, kriminalci, „kontroverzni“ bizmismeni, bivši sportisti puni nade vca koji potkupljuju sve pred sobom uništiše i Beograd u Srbiju. Na Slaviji, na prostoru od 150 m graditi 200 stanova je ubistvo geografskog centra Beograda. Još kad ovaj stanković podigne ilegalno, kao kod opštine Vračar, dva puta više kvadrata od dozvoljenog, a naičigčed inspekcije u građana, i ostane nekažnjen…

  4. Poslasticarnica Zlata je u Maksima Gorkog, preko puta II ekonomske skole.

  5. Umesto 10 priključaka na infrastrukturu (vodovod, kanalizacija, struja…) biće 300 priključaka, a infrastrukturu ne proširuju… Srećno vam bilo, komšije…

  6. Bruka i sramota… fudbalerski mangup i mafijaska drzava… daj nek sravni Skupstinu i ona je stara po merilima ovih zlikovaca… stidi se Beograde!

  7. Bruka i sramota… fudbalerski mangup i mafijaska drzava… daj nek sravni Skupstinu i ona je stara po merilima ovih zlikovaca… stidi se Beograde!!!

  8. Treba da ustanete iz postovanja kad govorite o Dekiju Stankovicu, ljudskoj gromadi, humanitarcu, rodoljubu, zlatnim slovima zabelezen u sportskoj istoriji sveta…porusio oronule stracare koje su po život bile opasne, pune pacova, gmizavaca, insekata…ulaze novac u gradnju Srbije, placa nas narod da radi, kupuje nas đaterijal, placa porez u Srbiji…stidite se bre more

  9. Poslastičarnica Zlata je pre više meseci preseljena na Vračar u Ulicu Maksima Gorkog iznad Južnog bulevara. Drugi je vlasnik. Zlata je umrla pre više godina.

  10. Mozete u sledecem naletu da izgradite i kompleks u parku Manjez…Park Suit & Theatre Residencies

  11. Sve veliki srbi tri prsta u vis, a nazvi firmi, poslovnih objekata na engleskom. Da ih pitaš kako im se piše naziv stambenog kompleksa ne bi znali.

  12. Bas me cudi da ovaj nije trazio da se srusi i Beogradjanka sramota i uzas. Ovako nesto nikada nije bilo … Dosli divlji oterali pitome

  13. Prosto je jako teško nabrojati koliko je pravnih, kulturoloških, urbanističkih itd. pravila zaobiđeno, samo na jednom primeru.

  14. Doslo na naplatu, pravljenje bozanstava od sportista. Sapic, Stankovic, Djokovic, Vidic… Samo se vi klanjajte njima, i treba da vas…

  15. Ne možeš tek tako da dobiješ da se zove avion propale avio kompanije po tebi… Sve bagra nazadnjačka

  16. Stambeno-poslovni kompleks na tom mestu nema nekog smisla. Ko ce da plati stanove sa cenom od 4.000 evra do 8.000 evra po kvadratu da bi svakodnevno slusao saobracajnu buku. Tako i stanovi u zgradama blizu policijske stanice u 29. novembra zjape prazni i ako su zgrade sazidane pre 20 godina.

  17. Oteta država od ganfera iz CZ odsek severna tribina, gajila godinama izdajnike što vole taj klub,sad je faza eutanazije Srbije!!

  18. A sta je sa infrastrukturom? Da li ce biti menjana, uvecana ili ce se toliki stanovi prikljucivati na postojecu infrastrukturu? Pa jos kad krenu svi svojim vozilima, zamislite guzve. Pa tu ce biti i nelegalnih spratova koje ce naravno legalizovati kasnije jer svaka novogradnja u poslednjih 15 godina ima takve “spratove”. Uzas, divljanje, daleko od bilo kakvih civilizacijskih normi. Beograd je arhitektonsko ruglo zahvaljujuci novokomponovanim “investitorima” i to od vremena kada je Draskoviceva stranka upravljala opstinama pa do danas. Propadanje drustva se vidi po izgledu ovog grada u kome ne vazi nijedna civilizacijska norma i pravilo.

  19. Šta li bi danas, da je kojim slučajem živ, veliki Duško Radović, čuvar pameti i Beograda, napisao sa vrha „pokojne“ Beograđanke? Umesto one čuvene „ko se danas probudio u Beogradu, već je dovoljno postigao u životu“, mogao bi napisati „ko se danas zatekao u Beogradu, bolje da se nije ni rodio“.

  20. Ni u jednoj normalnoj i civilizovanoj zemlji ovo se nikada ne bi smelo raditi. Menjanje identiteta jednog grada i njegove arhitekture je apsolutno sumanuto i nedopustivo. Beograd nije grad velikih staklenih zgradetina i kupola… nazalost sve su unistili. Umesto da se radi rekonstrukcija nasih lepih i starih postojecih objekata, oni samo ruse, ruse, ruse…

  21. Ukinite arhitektonski fakultet – ionako nicemu ne sluzi – polupismeni invstitori se bolje razumeju u urbanizam i arhitekturu

  22. ganferi sa severa preuzeli državu, ovo je zločin za koji niko neće odgovarati
    dejo ruši slaviju a nolo kalemegdan

  23. Pa stvarno smo cudan narod u svemu vidimo samo lose. Covek je posrteno zaradio svoj novac i sad gradi ulaze.Na tim mestima su bile stare trosne zgrade a sad ce biti izgradjene nove zgrade.Daj boze da svi koji su posteno svojim t alentom zaradili novac grade u Srbiji a ne kriminalci gde bi nam bio kraj.A sad oni koji nemaju svoj zivot su kao zgrozeni zbog tobože nekih sitnih prestupa i dozvola za gradnju.

  24. Zabetonirajte ceo Bg…nažalost ne zna čovek šta da misli…nastupilo je doba teške bede,alavosti,šunda,korupcije i zato se sve ovo i dešava…pa ko će vam za 50 gidina živeti po tim isfušerisanim stanovima?…sve najnekvalitetnije ugrađujete u te stanove i prodajte ovcama…a na stranu što se o izgledu grada ne vodi računa,svaka zgrada viša od susedne…reče mi stranac kad je video Bg…e dragi moj,vidi se korupcija po izgledu grada,izgleda da cveta…

  25. katastrofa Beograd ce postati najruzniji grad u Srbiji kao sto je Budva u Crnoj Gori betonsko cudoviste.

  26. Ljudi, ja vas molim na kolenima da ne zaboravimo i ne oprostimo nikada šta nam rade oslednjih, ne 10, nego 34 godine!!!!
    Niko, ni Turci, ni Švaba , ni ustaše nisu naleli toliko zla i patnje ovom narodu i zemlji. Nikada oprostiti, nikada zaboraviti!!!

  27. Svima Vama koji pišite kako je to što se ruši ruglo, preporučujem da pogledate istoriju nekih od tih zgrada. Neke su stare i po 100 godina i nekada su izgledale normalno. Danas su ruglo samo zato što ih mi nismo nimalo održavali, jer nas baš briga za našu istoriju i tradiciju. Umesto da obnovimo stare zgrade i budemo ponosni na naše pretke, mi planiramo sve da ih porušimo, jer bože moj, sto se nisu same održavale, već su postale ruglo. I sve to novo što gradimo nam posle par godina već propadne. Pogledajte samo YUBC. To je 90-ih bilo elitno naselje.

  28. Kad ti Slavija legne na volej. Mi, Dileje, verni navijači, očekujemo hek trik u vidu rušenja Kališa i Tašmajdanskog parka.
    Forca, bageri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skockaće Deki Slaviju, kao što je opravio Zvezdu i Sampdoriju. Ni gušter neće da opstane, a kamoli zmije i pacovi.

  29. U Nemackoj kada bi pokusao tako nesto da uradi bio bi uhapsen! I u zatvoru bi igrao lopte!!

  30. Zasto ne pisete o Kosancicevom Vencu!?? Oteli su deo parcele sa kucom koja je pripadala mojoj porodici ,bez naknade!!!! Pa Deja Royal , SRAMOTA

  31. Pa to je ruglo centra grada i treba da ruse ,sve se mislim da su male pare dali za to.A i zasto je bitno da jedan neobrazovani Deki to gradi?samo je imao sreće u životu i Bog ga obdario da bude majstor fudbala.

  32. Sta je bre!pa dosta su Nemci,Englezi i ostali saveznici rušlili Beograd, sad malo i mi.Ne razumem.

  33. Seljak poseje psenicu drzava mu otkupi zito da ovaj nemoze vise da poseje nista. Hirurg spasava zivote drzava mu da platu da ovaj mora da podigne kredit da nebi bio podstanar ili ga uvede ako nece kredit u korupciju pa ga drzi na kratkom kanapu. Sko imas srece da zabavljas razveseljujes ili obmanjujes ovu dvojicu drzava ceti dati da pristojno zivis jer njoj su bitni robovi koji zive u neznanju misleci da su dlobodni ljudi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.