KRIK: Za Er Srbiju 14 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Ови новинари знају само да мрзе. Зар они нису чули за златно доба? Наша браћа Арапи да траже паре од пријатеља? Не верујем. Ер Србија је као и Икарус, гигант. Тамо „мечка“, овде Ербас, Вучић један горостас. Ееее.

    1. Samo da pojasnim nije eeee nego beeee. Ovaj narod je stado ovaca i predvodi je pomahnitali čobanin.

  2. Prvo zakon to dozvoljavava, ako na nekoj liniji ne leti drugi prevoznik, linija nije profitabilna ali postoji drugi razlog za njeno održavaje (privredni, ekonomski i sl). Drugo ako su sve ostale linije rentabilne onda ok.

    1. Zato ovima nipošto ne odgovara približavanje EU i zatvaranje što više poglavlja.. Tamo je takav vid pomoći strogo zabranjen.

  3. Umesto da hapse Hogana i Kontića, oni bacaju desetine milona evra u crnu rupu jedne kriminogene organizacije, koja je, svakom normalnom je to bilo jasno od početka, bila još na osnivanju osuđena propast i gubitke. Gde su novi avioni A320, koji je već trebalo da dođu, nego su im svi avioni iznajmljeni?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.