Leoni počinje izgradnju fabrike

Ostavite komentar


  1. Jel’ ovo Vučoć na slici?
    Vidi kakav je lep ko’ upisan, ljubila ga majka…

  2. Povoljnom poslovnom klimom i podsticajima za strane ulagače, stvorila se privredna atmosfera u kojoj značajne svetske kompanije koncentrišu svoju proizvodnju u Srbiji.

  3. Sve vise stranih kompanija dolazi u Srbiju privuceni povoljnom poslovnom klimom i saznanjem da na vlasti vise nema zute bagre koja se svugde „ugradjivala“ i koja je ojadile mnoge ulagace i donatore.

  4. Evidentno je da su se trudom i radom stvorili povoljni uslovi poslovanja koje su strani investitori prepoznali i na osnovu toga investirali u nasu zemlju sto je svakako od velikog ekonomskog znacaja za dalji razvoj Srbije.

  5. Rad nase Vlade na stvaranju povoljnih uslova poslovanja kao i na podsticanju stranih investicija pozitivno se odrazio na sveukupni razvoj nase zemlje sto ce se, ne sumnjam, nastaviti i u buducnosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.