Lepe slike ružne realnosti

Kakva iznenađenja čekaju turiste koji se pri izboru aranžmana oslanjaju isključivo na internet prezentacije turističkih agencija

Ostavite komentar


  1. Ljudi moraju da budu svesni cene kojom placaju putovanje, kao i da se dobro raspitaju o agenciji. Prosle godine na moru mi smo bili u dvokrevetnoj sobi, koja je mogla opusteno biti i cetvorokrevetna, na spratu sa terasom kuhinjom toaletom i dva prozora, a troclana porodica u podrumu i cela soba je bila samo tri pomocna lezaja bez prostora za kretanje po sobi, bez ormana, samo sa malim prozorcetom u toaletu. Ne, nije okej da neko ne moze ceo zivot da otputuje jer nema dovoljno para, i da ga tako lose tretiraju, i mi smo platili 60 evra vise po osobi od njih, ali tako je kako je. oni su se ugusili u onoj sobici, nista nije radilo i celo letovanje su bukvalno pokusavali da prezive u nefunkcionalnom smestaju. agencija koja uzima manje od 150evra po osobi za letovanje nije agencija sa kojom treba putovati jer je to logor a ne smestaj.

  2. Trefaltica je prvo "uredila" bezbednost i zdravlje na radu. Sad se uvatila turizma. Bože mili…

  3. Nazalost, prosle godine sa pomenutom agencijom slicno iskustvo, doduse ne ovako drasticno kao sto je u tekstu slucaj, ali svakako smestaj ispod svakog kriterijuma na Rodosu, za ne bas zanemarljiv iznos aranzmana. Bice da je problem vise u odabiru smetajnih kapaciteta, neko bi mozda cek ocenio uvredljivim…

  4. Agenciju Viva travel zaobilazim u velikom luku zbog loseg iskustva. Srecom, ima dosta drugih dobrih agencija, tako da za mene ova vise ne postoji.

  5. Agenciju „Viva travel“ zaobidjite maksimalno!Toliko neprofesionalizma,neljubaznosti,hohstapleraja je zaista tesko naci na jednom mestu,a oni se jos ponose time!Isla sam sa njima u Atinu na „docek“2020.godine i provela se ko bos po trnju i jos platila za to.Na 200 km od Atine nam je bio zabranjen nastavak puta zbog nevremena koje se iznenada stustilo.Ok,visa sila(mada mi nije jasno da metropola kao sto je Atina moze biti toliko nespremna za sneg).Sok je usledio kad su nas vodje puta odvele na pumpu sa motelom-promaja u blizini i drzali nas tamo (posle 15 sati puta) punih 7 sati bez reci objasnjenja,izvinjenja,pokusaja trazenj alternativnog resenja kad je postalo jasno da necemo nastaviti put ka Atini.Grupa turista pored nas koji su imali normalnog vodica(i agenciju verovatno)su brzo bili smesteni u jedan hotel da se odmore do sutradan,dok smo se mi jadnici iz 2 autobusa svadjali sa nasim vodicima i molili ih da nas makar i vrate kuci,samo da se agonija prekine.Nista nije pomagalo.Dok dve devojke(advokatice)nisu kontaktirale Ministarstvo iz BG koje je zapretilo agenciji da nas do 17h mora negde smestiti,ili ce biti sankcionisano.U 5 min do 17h su se smilovali i odvezli nas u hotel u obliznjem mestu da prenocimo.Ostatak puta je iluzorno prepricavati,jer je svima vec bilo toliko muka da smo jedva cekali povartak kuci.Kad sam se vratil,napisala sam mail agenciji i dobila odgovor da su oni svoje ispostovali a ja ako hocu mogu da izaberem neko putovanje sa njima uz 10% popusta!!!Samar do samara!Sta reci a ne zaplakati?Nadam se da vise nikad nikoga nece imati mogucnost da prevare kao nas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.