List bez izdavača dobija milionske sume od komunalnih preduzeća

Savez za Obrenovac upozorava na nanošenje štete po budžet te opštine

Ostavite komentar


  1. Sns.ovci koja lica nose, zastrasujuce, ona koja zasluzuju, na kojima pise, dao sam mozak slobodu guzicu da bi mrcvario srbiju. Bog da sacuva i pomogne svima

  2. Miloniti primer bezakonja i samovlasca. Ovom Palezu novac kapom i sakom protivno svim zakonima, a Juzne novine iz Vranja poreska inspekcija proganja mesecima, nigde ne moze da nadje gresku, ali Vranjanci zastupaju interese naroda, a ne diktatora.

  3. Dom zdravlja im uplacivao pare? A decu lecimo SMS-om. Na Boga ne mislite. Gde ce Vam dusa.

  4. Istini za volju treba reći da ni demokrate sa koalicionom ekipom u svoje vreme nisu bile ništa bolje. Sve je to isti ološ, jedino se razlikuju po tome kome se uvlače u zadnjicu – da li Vučiću ili nekom Tadiću. A i sam predsednik opštine je nekad bio Dinkičev potrčko tako da bi ta opozicija ipak morala da se pokrije ušima i da ćuti jer su upravo oni em stvorili ovakve kadrove, em su im omogućili da se uzdignu, em su svojom pljačkom i privatizacijama stvorili SNS. Tako je sve ovo samo kukanje nezadovoljnih koji podjednako alavo pretenduju na opštinsku kasu kao i naprednjaci.

    1. Kad citam o nekoj nepravilnosti ili neskolovanim kadrovima u nekom gradu, komentatori govore da je SVUDA ISTO.
      Nekad to ipak nije bilo tako. Vlast se sastojala iz vise stranaka pa su jedni druge kontrolisali a sada svi p…ju u istu tikvu samo da ostanu na vlasti.

    2. Izjednačavanje demokratske stranke (jedina prava opozicija, Dinkić je Vučićev ekonomski savetnik …) sa SNS-koalicijom kriminalaca je neprimereno u svakom pogledu. Posle rušenja Miloševićevog režima (današnji vlastodršci su direktni potomci = SNS, SRS, SPS, JUL -ili kako god se nazivali danas) došlo je do ozbiljnog pomaka na bolje (isplaćene su penzije koje su kasnile mesecima i njihova vrednost je usaglašena sa platama, pravna država je, doduše stidljivo, počela da se pojavljuje i funkcioniše, mediji su radili bez torture …) Srbija je počela da se vraća iz mrtvih ali zahvaljujući Koštunici i DSS-u počelo je povampirivanje starog režima … Sada su se stare aveti vratile ali mnogo bezobzirnije i bezdušnije. Preuzeli su priču (ne i dela) DS i prodali se stranih gazdama. Sada uništavaju sve u šta pogledaju (ako nešto dodirnu to se raspadne) a jedino opravdanje im je navodna loša bivša vlast (SNS banda je na vlasti već šest godina, znači duže nego DS). Isključite televizor (razne pink varijante), izađite napolje i suočite se sa istinom. Pogledajte se u ogledalo i upitajte se da li vredi uništiti sve radi naručene mržnje protiv nepostojećeg neprijatelja a sve zarad jednog „bajatog sendviča“?

    3. Dragi moj, kad već tako bahato pljujete po sadašnjoj opoziciji ne bi bilo zgoreg da se setite u kakvom položaju su delovali sadašnji nosioci vlasti dok su bili opozicija. Koliko se sećam, bili su vrlo zastupljeni u medijima i na svim tv stanicama, uprkos tome pto su ovu zemlju baš oni uveli u sankcije, ratove i sveipptu bedu.Da li je neko od njih bio ubijen, da li im je neko iscrtavao metu na čelu nazivajući ih izdajnicima što zaoravo i jesu? Kratko sećanje i nedostatak pameti ponovo ih je doveo na vlast da dovrše započet posao, unište zemlju, i oteraju ono malo kvalitetnih ljudi koji su još ostali. A vi, da li iz koristi, ili iz gluposti, slobodno nastavite da im kličete.

    4. Skroz tacno! Evo, ta trula Opozicija i Dinkic su stvorili i onog polumutavog lajavog mufljuza sa Bratom lopovom koji je odjednom utripovao da vise nije seseljevac nego eurodemokrata. … Da nema te opozicije i da on ne halucinira da je opozicija, nebi bilo kadrova i svi bi smo bili u SNSovom Raju, vecno na vlasti, krali na miru, bez onih koji su krali pre nas, i mislili da su veci SNS od SNSa, … jesam li dobro ukapirao?!

  5. Ova situacija u Srbiji podseća na Nemacku 20ih i 30ih godina prošlog veka kad su nacional-socijalisti vrbovali u svoje redove ološ sa moralne i „mentalne“ margine spreman na sve zarad položaja i novca.Za razliku od te Nemacke sa partijom na vlasti koja je imala podršku nemačkih pa i inostranih industrijalaca , Srbija ima partiju na vlasti koju podržava MAfIJA . Te da Antihrist Aca zapravo samo hoće da razgraničenjjem konačno izbaci posrednike u trgovini heroinom.I još mnogo toga lepog.

  6. Korupcija, lopovluk, bestijalnost i puno jos sta jesu „licna karta“ ove NAPRDNJACKE vlasti u Srbiji na celu sa glavnim KUMOM Aleksandrom Vucicem kao potstrekacem i „inspiratorom“ pljacke – bezkrupolozne pljacke srpskog naroda u celini. Nadajmo se da ce svi ovi na celu sa A.V.-A.V. bracom odgovarati jednog dana nakon nekog novog petog oktobra neke nove nadolazece godine. Popravni ispit ovoga puta morace da se „polozi“ za buduce generacije da se ne bi izpocetka ponavljao, petooktobarski propust se ne sme dogoditi ponovo za to Srbija nema vise vremena. L U S T R A C I J A i po „dubini“ i po „sirini“ bez „postedjenih a aboliranih, radikalni „rez“ ili nam kao narodu nema spasa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.