Lista najvećih prevara Jovice Stefanovića Ninija, za Jugoremediju niko neće odgovarati

Ostavite komentar


  1. Najodgovorniji za propast jugoremedije i ko zna još koliko zdravih i profitabilnih preduzeća je tadašnji ministar Vlahović. Od kuće u Sopotu za vrlo kratko vreme postao je vlasnik stanova na najboljim lokacijama po Beogradu i ko zna gde još. Njega treba pitati zašto je prodao takvu firmu jednom okorelom kriminalcu i prevarantu umesto da je našao strateškog partnera. Sramota.

  2. Pravi vlasnik iz senke firme Konvar je Rade Basta,sadašnji direktor Elektrana Beograd. On i njegova ekipa su bili glavni akteri obezvredjivanja i Jugoremedije i Srboleka a sve u cilju kupovine tih fabrika i posebno brendiranih lekova koji su se tamo proizvodili. Lekovi kao Brufen,Nitroglicerin i mnogi drugi su bili predmet interesovanja Baste i njegove mafijaške grupe. Nini je bio seljački bistar ali u suštini budala. Ista ta firma Konvar se i dan danas razbija od poslova za Elektrane Beograd i pljačkaju budzet Grada Beograda do iznemoglosti. Službe DB u Srbiji sve to znaju ali su na platnom spisku Baste i mafije i niko ništa nikada neće preduzeti. Pustite Ninija,bio je veliki biznismen samo u svojoj fantaziji. Sada je lako udarati po njemu jer je preminuo. Vaš list takodje ima dosta zavidne relacije sa tim istim Bastom pa ne smete ništa o njemu da objavite. Koje prirode su vam veze znate već sami.

  3. Zašto niko ne spomene Zdravka Deurića , samoproglašenog vd direktora? Za vreme njegove vladavine iz Jugoremedije
    je sistematski ispumpavan novac, čak su Deurić i družina osnovali fabriku Penfarma koja je izgrađena parama Jugoremedije a vodi se na Deurića i njegovu ekipu . Ogroman novac je proneverio.
    Pošto mu ovde očigledno ne može niko ništa, ostaje nam samo da se uzdamo u boga, da će mu on suditi , a taj sud je najstrašniji . Toliko porodica je upropastio, mnogo ljudi je živelo od te fabrike .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.