Majdanpek: Besplatan prevoz na prigradskim linijama za određene kategorije stanovništva se nastavlja 1Majdanpek/Foto: J. B. K.

I po isteku trogodišnjeg ugovora sa autobuskim prevoznikom Bortravel, povlasticu besplatnog prevoza na autobuskim linijama u opštini Majdanpek, mogu da koriste određene kategorije stanovništva.

Do 16. marta važio je ugovor koji je opština Majdnapek potpisala sa Bortravelom, a koji je omogućavao besplatan prevoz na opštinskim autobuskim linijama za određene kategorije stanovništva.

Pravo na besplatan prevoz ostvarivali su učenici, studenti, zaposleni u obrazovnim ustanovama, nezaposlena lica, poljopivrednici, penzioneri, korisnici novčane socijalne pomoći i zaposleni u lokalnim javnim preduzećima.

Bez obzira na istek ugovora, ove kategorije stanovništva i dalje će moći da koriste povlasticu besplatnog prevoza, jedino što je potrebno da imaju su legitimacije, koje nakon priložene dokumentacije, mogu da podignu na Autobuskoj stanici u Majdanpeku.

Lokalna samouprava je u minule tri godine na ime besplatnog prevoza za određene kategorije stanovništva izdvojila 210 miliona dinara.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari