Majdanpek: Oglašena javna prezentacija projekta za izgradnju hotela u Donjem Milanovcu 1Mesto budućeg hotela

Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, stambeno-komunalne i inspekcijske poslove oglasilo je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela u ulici Kralja Petra Prvog u Donjem Milanovcu. Primedbe i sugestije mogu se dostaviti u pisanoj formi do 16. februara, kada se javna prezentacija završava.

Budući hotel projektovan je prema standardima za hotel sa četiri zvezdice na obali Dunava u glavnoj donjomilanovačkoj ulici.

Prema dokumentima koji su dostupni na internet stranici Opštine Majdanpek, ukupni smeštajni kapacitet hotela čini 81 smeštajna jedinica za smeštaj 168 osoba.

Osim smeštajnih jedinica koje su predviđene od prvog do četvrtog sprata, hotel će imati zatvoreni bazen sa SPA centrom, teretanu, dečiju igraonicu, restoran, centar za lepotu, kafe bar, sale za sastanke i druge sadržaje.

Javna prezentacija obaviće se u zgradi opštinske uprave Majdanpek od 9. do 16. februara, svakog radnog dana, od 8 do 14 časova.

Zainteresovana lica mogu tokom javne prezentacije da izvrše uvid u urbanistički projekat, kao i da svoje primedbe i sugestije na planirana rešenja u pisanoj formi dostave pisarnici opštinske uprave Majdanpek, najkasnije do 16. februara, navodi se u obaveštenju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari