Kako će rat uticati na Srbiju: Mala trgovinska razmena sa Moskvom i Kijevom postaće još manja

Ostavite komentar

  1. Rusi će imati dovoljno maline i guma ako se uspiju zaobići sankcije a može im ponuditi i banane jer ni njih Rusi nemogu dobiti

  2. Jorgovanka ima vise novca na racunu nego sto mi izvozimo u Rusiju, sto ce reci da potencijalne sankcije ne bi ni osetili kad je izvoz u pitanju

Ostavite komentar

Ekonomija

Cene stanova u Beogradu nastavljaju da rastu: Da li je dolazak Rusa jedini razlog? 10

Cene stanova u Beogradu nastavljaju da rastu: Da li je dolazak Rusa jedini razlog?

Cene stanova i za kupovinu i za izdavanje nastavljaju da rastu u Beogradu. Iako pojedini stručnjaci za nekretnine visoke cene kvadrata u glavnom gradu dovode u vezi sa masovnijim dolaskom Rusa, ima i onih koji se ne slažu sa takvom ocenom. Kako za Danas kaže stručnjakinja za nekretnine Aleksandra Kon – ne postoji jagma Rusa ni za izdavanje a kamoli za kupovinu.

Naslovna strana

26. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.