Mali: Država će pomoći Er Srbiji da izmiri dugove

Ostavite komentar


  1. Kad se domacinski radi onda nebi tako bilo. Ako je firma gubitas onda nema dotiranja sa strane a ne posebno kad odluci jedan covjek i neki uz njega poltron. Smanjite plate pilotima, stujardesama, osoblju pa ce te da imate da pokrijete gubitke a konstantno da zaduzujete ovaj narod bando napredna

  2. kao i uvek, oduzecemo starima, bolesnima, deci, zdrastvu i obrazovanju da bismo dali najgorim i najneusoesnijim firmama. Domacim i stranim. To radimo od pocetka i ne odustajemo!

  3. Neće država nego mi građani ! Svaki vaš promašaj svaljujete na grbaču naroda.

  4. Drzavnu kasu pune gradjani, a niko ih ne pita da li su za to da se pomaze nekoj firmi. I gradjani imaju dugove koje treba da izmire, pa nista.

    1. Ovo nije „teoretski“ tačno. Građani se pitaju. Na izborima. Ukoliko se građanima sviđa da iz svojih džepova pokrivaju dugove gubitasa, domaćih i stranih, oni glasaju za stranku koja to radi. Međutim, „praktično“ građani se ništa ne pitaju pošto izbori postoje jedino kao fasada demokratije pred svetom. Sa te strane Vaš komentar je, na žalost, tačan.

  5. Enee, otkud, boga ti, sad naprasno dugovi, kad su nas vazda ubedjivali da Air Srbija od pobratimljenja sa Abu Dabu Etihadom odlicno posluje i knjizi ogroman plus? Kako sad to? Korona ne moze biti razlog, jer avioni nisu ni leteli. I otkud to da sad naprecac nemamo pare da isplatimo dugove? A ja godinama verujem Vucicu kako nam je kasa puna, pa preliva, te pare nisu problem, te imamo mi pare i sl. Ono malo sam se strecnuo onomad kad ga ona Zeljkova, Jovana onako iznebuha priupita „pa, odakle nam pare, presednice?“, vidim ni ona ne veruje, ali posto presednik svako malo prede istu pricu, te veli nastupilo zlatno doba, racunam, puni smo ko kaca, kad ono izgleda da smo u cabru. Ispado, boga mi, nerazuman i naivan, takoreci neznalica, al opet verovo sam presedniku, al ona Jovana, vidis, znala sve jos onomad, nema sta skolovana, te radi na televiziju, nije ko mi slepa kod ociju. Ma, nesto se mislim ne treba svaku rec ni verovati, manje se covek iznenadi kad se suoci sa istinom.

    1. Genije, u medjuvremenu se desila „korona“ nakon koje su bukvalno sve avio kompanije u problemu.

    1. Dragisa, narod ga je ovlastio jer su dobili izbore. I vi cete tako, samo neki drugi put..kada dobijete izbore…

  6. Izgleda da je Er Srbija vreća bez dna. Ovaj mali lažni dr Mali i njegov šef su ovo i zakuvali a sada se svake godine razbacuju desetinama miliona evra narodnih para i još nas ubeđuju da Er Srbija posluje pozitivno! Ovo je školski primer kriminala ali tužilaštvo ćuti. Dok je dobar deo građana Srbije na ivici bede i siromaštva, ova bahata vlast se razbacuje našim parama za Er Srbiju, nacionalni stadion, jarbole, fontane i mnoge druge gluposti.

  7. Kad ste prodavali Air Srbiju lupetali ste da ce biti uspesna, cak vise nego sve druge avio kompanije, a sad uzimate od gradjana da pokrijete svoje gluposti.

    1. Sto je najgore bila je uspesna ali Emirati su u dugovima pa likvidiraju i vece od nje.

  8. 1. Dokle će država novcem građana finansirati propale firme i propale projekte? Stotine miliona evra poklanjate nesposobnom menadžmentu i rupama bez dna. Ajmo zavrnuti slavinu, pa ko opstane opstao ko nije katanac. Neću da finansiram AirSrbiju, Fiat, Zvezdu, Partizan…. Hoću da finansiram zdravstvo, školstvo, infrastrukturu, kanalizaciju, vodovod, puteve, ulice, kulturu, decu, igrališta, amaterski sport, nova mikro, mala i srednja preduzeća!

    2. Kakva nagradna igra, kakve gluposti! Donesi uredbu da svako ko priloži video snimak , a danas svako ima mobilni sa kamerom, da nije dobio fiskalni račun odma dobija 1.000evra! Onom ko nije izdao račun odma naplatiti kaznu 5.000 evra! 1.000 daš onom ko je snimio i 4.000 evra u budžet, pa ćeš da vidiš kako će se naplata pdv-a preko noći uvećati!

  9. A ko će da objavi ceo ugovor prodaje JAt Airways Etihadu I ko će u zatvor zbog toga a i dugova koje je napravio Etihad državi?

  10. Zaposlili ste sve i svašta u tu veštačku firmu koja nedeljno pravi gubitak milion evtra ili ti dnevno 130 do 150 hiljada evra.zbog vas su najskuplje karte ,proterali sta niskobudžetne kompanije,da bi vi i vaši imali karte za dž,pokupili vojsci pilote upropastili transportnu avijaciju-lete penzineri,konobarice postale stjuardese.Neko ko nije znao sa kravama ,senom,slamom-pkb …Razume se u avijaciju po sistemu rent a car.Iznajmiš mašinu skupo,platiš posadu još skuplje i sve to natovariš narodu na vrat.Nego imate Kust uricu da vam snimi ,,bio jednom jat jat,posle se pojavio sns,,

  11. Er Srbijini dugovi su veliki , a resava ih Mali .. A Mali je i ugovarao prodaju Etihadu , i hvalio se kako je to posao stoleca , i to je mozda za njega licno , ali drzavi sotine miliona evra duga …A Gradjanima mali , mali , standard … i veliki dugovi , a mozda i plitka pamet ….

  12. Velika perionica para ne može tek tako da se zatvori, zar ne? Priče o ogromnoj zaradi i velikom prometu putnika lep su paravan za plitkoumne mozgove koji slepo veruju sve što im se servira preko RTS, Pink i Happy TV. Najinteresnatnija je činjenica od kojih i čijih para ćete pokriti manjak u perionici „doktore“?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.