Mali: Država tokom pandemije pokazala koliko vodi računa o radnicima

Ostavite komentar


  1. Ne lazi“doktore“.Ne gledaju svi parove i
    zadrugu.Kada ce novi „doktorat“?

    1. Ne treba mu ni fakultet. Kaže AV da u Srbiji možeš da budeš ministar i sa osnovnom školom. Vidi se i sramota nas je od pristojnog sveta zbog toga. Samo u Čarobnjaku iz Oza i Srbiji postaneš pametan kad ti poklone diplomu.

      1. Pitam se zasto je drzava privatizovala drustvene firme u privatne, kad ti privatnici sada ne mogu da rade bez drzavne finansijske infuzije. Drustvene firme su barem brinule o radnicima za novac kojim ih je drzava dotirala kad god su bili u krizi, dok ove privatne kompanije brinu samo o vlasnicima i njihovoj porodici za iste te drzavne pare, a za radnike ih zabole uvo, jer njih tretiraju kao robove.

  2. Koga bre ti vise farbas i vuces za nos lazni doktore i strucnjace za „vodjenje mafijaskih knjiga“ familije Vucic i klana Vucic & Co.

  3. Brinu o radnicima?! E bruko, koliko je danas radnji otvoreno, a praznik je!! Kad će jednom biti zakon, da se nedeljom i praznicima ne radi, i da radnje moraju biti zatvorene!!! Lupa ko otvoren prozor!!

  4. samo u Nisu je vise od 1000 ostalo bez posla…I cucin vozac,finansista po zanimanju,lik sa fondom od 100 reci malopre rece isto…Kad pamet zacuti,FUKARA progovori

    1. Zar ovom doktoru-lopovu nije dovoljna blamaza kradja doktorata, vec sada i bezocno laze. Ali to je za njega i sve njegove kompanjone iz vlasti uobicajeno delovanje, bez trunlke stida jer oni nemaju nemaju morala nimalo.

  5. Konačno da se slažem u nečemu sa ovim likom. Država je pokazala koliko je briga za radnike.

  6. Ovo nije pomoc za radnike vec za firme jer je nama poslodavac rekao da mi nemamo pravo na taj novac.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.