Mali: Prijava za novih 100 evra za mlade od 16 do 29 godina od 16. do 31. maja, isplata od 1. juna

Jednokratna pomoć danas na računima svih penzionera

Ostavite komentar


  1. Državo, seti se korisnika socijalne pomoći koji su skrajnuti, koji su za društvo i državu nevidljivi. Sve ste podmirili, prvo penzionere, mlade a mučenike, beskućnike niko da se seti. Mnogi od njih su toliko bolesni a nisu u situaciji da sebi obezbede potrebnu terapiju. Niko iz medija da se zauzme za njih, iskoristi priliku da postavi pitanje ministru, predsjedniku zašto su oni uskraćeni. Tuga.

  2. Uskoro izbori, pa normalno da sad ima na sve strane da se deli, a kada je bilo najpotrebnije delili 20e. Bar se sad kao covek mogu izdrogirati za stotku.

  3. Mladi nisu krajnja katedorija nego neodlucni glasac sa medijane.Obrazovana majka troje dece.

  4. Zbog čega mladi opet dobijaju po 100 eura, a mi koji smo stariji od 29 godina ne dobijamo nista molim Vas pojasniti mi to?

  5. Treba omogućiti i drugoj deci koja su rođena iste godine ali kasnijeg datuma da dobiju istu količinu novca. Nisu ona kriva što su rođena u maju ili kasnije. Čista diskriminacija dece. Uopšte nije lepo od države to što im radi. Ako su istog godišta onda treba isto i da dobiju a ne ovako 🙁

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.