Mali: Naplaćeno 60,6 milijardi dinara više nego što su bili prvobitno planirani prihodi

Ostavite komentar


  1. Jednom rečju OPLJAČKALI ste svoj narod.Jedno pitanje za sve ..zašto su svi predhodni ministri finansija davali otkaz i bežali iz ove nedodjije,samo je mali od palube ostao.

  2. Eto nama dokaza kolika je inflacija. Odakle bi se budzet tako napunio da nisu cene enormno porasle. Laze i falsifikuje sto se od njega i ocekuje.

  3. Ps: u prevodu ovaj nas zadužio još jednim kreditom iz Kine za 60 miliona. Kukala mu majka, pa i unukovi unučići ima da mi vraćaju ove napredne kreditne aranžmane. Zatvor za barabe

  4. Čime se to Mali hvali? I moja baba bi napunila budžet pored ovako velikih poreza i ogromne inflacije!?

  5. To samo znači da su sve poreske osnovice povećane, od poreza na imovinu, preko pdv-a, akciza… Hoću da kažem, nije rezultat realnog povećanja proizvodnje, to je otmičarski novac, za otmičarske potrebe.

  6. Da je to istina,ne bi dizali akcize od 1 Oktobra na gorivo,cigare ,kafu,..za 8%.A tu je i poskuplenje struje za vise od 10%.
    Deru narod , dali pomoc od 10,000 dinara, 20,000 ,plate penzije,koji sad kupe nazad.

  7. Svi ovi podaci su proistekli iz inflacije
    Koju gradjani placaju, a ne iz reziltata dobrog rada Vlade.

  8. Podići empatiju, kroz veliki primer solidarnosti i empatiju, a i jačine države, i to kroz najvažniji primer, a to je povećanje MINIMALCA, npr od 43000 din. od 1 oktobra,npr..

  9. Najveći neprijatelji Drzave su oni koji je nemilosrdno kradu i oni koji nameću velike poreze za svakakve gluposti pa bi i vazduh naplaćivali kad više nemaju šta drugo,e to ova vlast radi a usput zarađuje silne pare od kriminala,privredu su sahranili i misle da država i narod treba da žive od njihovog muljanja i prljavog novca od kriminala.Najbestidniji i najgori predsednik u istoriji Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.