Mali: Od sutra isplata 30 evra prvo penzionerima i korisnicima socijalne pomoći

Ostavite komentar


  1. Gradjani koji su se prijavili za 30 + 30 evra u aprilu 2021 , a kojima je u medjuvremenu preko leta istekla licna karta , i sada imaju novu licnu kartu , imaju razliciti broj na licnoj karti , da li oni treba nesto da urade? Maticni broj je ostao isti svima naravno , ali BROJ LICNE KARTE nije visi isti kao sto je bio u aprilu, svaka nova licna karta posle isteka dobija NOVI BROJ LICNE KARTE, a na portalu je moralo da se prijavi i sa brojem LIcne karte kada su se svi prijavljivali , hvala

  2. Mali zar ne vidiš da si i Bogu dosadio sa tih tvojih 30E. Ne vadiš ih iz svog već iz državnog odnosno narodnog džepa!

  3. Gospodine ministre dali znate da u Zaječaru nijedan penzioner nije primio pomoc od 30eur

  4. Gospodine ministre dali znate da u Zaječaru nijedan penzioner nije primio pomoc od 30eur!!!!!

  5. A kad ce pomoc za samohrane roditelje?! Nisu oenzioneri najugrozenija kategorija! Srama nemate bre. Fuj.

  6. Dajte vi meni penziju dostojnu coveka a ne 15000. A tih 30 evra i ostalu sicu dajte deci za cokoladu. Tate 30 a uzmete 90

  7. Mom detetu nije uplaćen novac a prijavio se jer nije bio punoletan.To znači da je trebao dobiti kako je rečeno 50e.Zvala sam trezor imaju pet brojeva ali niko se neće javiti .Sram vas bilo !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.