Mali: Počela isplata građanima koji su se javili za po 100 evra

Ostavite komentar


  1. Kad ce da isplacuju nama sto smo se prijavili za po 300 evra…hocu reci, koji smo se 3 puta prijavili????

  2. Gospodine ministre prestanite da obmanjujete javnost. Još ni svim penzionerima niste isplatili tih famoznih 100 evra. Ja ih nisam dobio a po mom saznanju ima još takvih slučajeva. Gde je otišao taj novac ne zna se. U Banci ne znaju i kažu obratite se Ministarstvu, u Ministarstvu ne odgovaraju na bilo kakav upit po tom pitanju i tako u krug. Prethodna pomoć od 4000 din je legla na račun kad je i rečeno ovog puta ili nemaju da svima isplate ili je taj novac preusmeren za druge namene. Pretpostavljam koje.

    1. Pa firme odnosno radnici kojima ste na racun uplatili minimalac morali su isti da podignu i daju poslodavcu. Menjajte Zakon kaznjavajte nemilosrdno i drastično samo tako ce sve mere da imaju efekta. U protivnom vi dali gazda uzeo.

  3. Djekna jos nije umrla,a kad ce ne zna se…LAZE,jos niko nije dobio 100 evra,a to njihovo-POCELO JE…
    Znam jer poznajem petoro ljudi koji su se elektronski prijavili u prvih sat vremena prvog dana prijavljivanja-znaci laze…
    Isplatice mozda na kraju radnog dana da niko ne bi mogao podici pate do sutra….

  4. Molim onog kome su pare „legle“ na račun da se javi. Valjda ima neko od ovih 500 000 građana. Baš me zanima da li postoji takav.

    1. Brate ja sam se prijavio 13.05 u 08.23min.Danas čekam 1,5h da bi mi rekli da novac još meni nije legao.A kome je.

      1. I ja Sam see isto prijavila 13.05. oko 10:00 I nisu mi uplatili a zznam osobu prijavila se Dan posle I dobila je pare

    2. Takodje sam se prijavila 13.5. tj. prvi dan prijavljivanja, oko 10,11 pre podne i nije mi jos uvek legao novac. Tako da niste jedini koji cekate.

    3. Pocelensu isplate. Za penzionere znam jer imam penzionera u kuci i legle su pare pre neki dan. A imam i nezaposlene i leglo je 100€ danas. Meni jos nije, ali nekima iz porodice jeste. Prijavljeni smo u prvih sat vremena prvog dana. Pozdrav.

  5. Gradjanima koji su se izjasnili da žele uplatu preko Poštanske štedionice, novac nije uplaćen, ni jednom jedinom. Za druge banke ne znam. Znači, ovi opet lažu. Nikad kraja.

  6. Kako cu znati da je novac uplacen posto nemam racun u banci a prijavio sam se on-line i odabrao sam banku PS kao banku u kojoj ce mi otvoriti namenski racun sa koga bih podigao taj novcani iznos a da ne bih isao svaki dan i dosadjivo sluzbenicima banke i cekao u redu bez potrebe?

  7. Pare nisu dobili ni penzioneri a kamoli mi.
    Danas beše dva puta do banke pare nema a račun imam otvoren već deset godina pošto platu primam u istu banku.
    Čista laž.

  8. Jako dobra izjava „tajkuni kazu da im ne treba 100 evra“, znaci i Vucic, i Brnabic su tajkuni jer su i oni izjavili da im ne trebaevra.

  9. Svi vi sto se bunite niste imuni na pare. Prvo ne trebaju mi, drugo ja necu te pare, kad je doslo vreme za prijavu prvi ste se prijavili a sad cekate prvi da dobijete pa dokle….

  10. Verovatno nisam jedina kojoj je prijava odbijena kao neispravna. Zahtev za ličnu kartu je podnet pre početka epidemije (13.03.) ali se nije mogla preuzeti u vreme kada MUP nije radio sa gradjanstvom. Sada je lična karta preuzeta i prijava odradjena, medjutim neuspešno. Uložena reklamacija na odbijenu prijavu, ali odgovora nema, iako je ostavljen broj telefona na koji će navodno (po uputstvu) dobiti SMS sa odgovorom. Razočarenje je veliko – država se zadužila u naše ime i o našem trošku?!

  11. Pa ovo i jeste osmišljebo da bi se opet maznule državne pare, u ovom slučaju kredit. Tako da će narod uz kamatu otolaćivati tih bedbih sto evra, a bogami i finansiranje stranke, kako od onih para koje nisu dobili punoletni građani, tako i od viška kredita za koji niko nema uvid gde ide.
    Dodatno očekujem da bahato opet posle izbora osmisle da otimaju pare od naroda!
    NI ZA 10.000€ GLASAO NE BI, AL BI IM ODUZEO SVE PARE I NEKRETNINE!!!

  12. nisam još dobila 100 evra koji trebaju biti uplačeni na moje ime u Komer
    cionalnoj banci

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću 8

Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću

Sindikati „Pravda“, „Sloga“ i „Centar“ Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“ obaveštavaju javnost da su, nakon sveobuhvatne analize svih detalja projekta javno-privatnog partnerstva za obavljanje autobuskog prevoza putnika na potezima linija „100“ i „700“, vršiocu dužnosti sekretara za javni prevoz Radovanu Kremiću i predsedniku Privremenog organa grada Beograda Aleksandru Šapiću, uputili zvanične zahteve.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.