Mali se pohvalio rastom BDP-a u februaru od 5,9 odsto: Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji

Ostavite komentar


  1. Sa ovakvim „napredkom i rastom“ nagrnuce nemci kod nas da dolaze. Moracemo da im uvedemo vize

  2. Idu slon i mis preko mosta. Kaze mis „Ala gazimo. Trese se ceo most“.
    Cudo da Mali dr Sinisa nije pomenuo i SAD? Ali ja cu reci – Americki godisnji rast BDP iznosi kao osmogodisnji BDP Srbije. Neuporedive velicine. Srbija treba da se poredi sa Slovenijom, Hrvatskom, Rumunijom, Bugarskom. I kod svih tih drzava ekonomski pokazatelji su bolji od pokazatelja Srbije.

  3. Raste kad ste mi podigli racun za MTS usluge za 1200 dinara u odnosu na prosli mesec.Ajde da ste podigli za 500 dinara ali ovoliko ne da kraduckate nego trpate u dzakove.

  4. svi bi se smejali!!! Njegov račun pokazuje rast BDP poskupljenjem struje i gasa. A nisu baš malo poskupeli. Nije samo tužno nego je i tragično što ima i takvih koji ovom štakoru veruju!!!

  5. Ma sve lazu,pustaju kojekakve komentare ,dosta se njih upeca i slepo im veruju,mi smo napredna zemlja ispada da na boljih od nas,koja crna evropa

  6. Uspeo sam sina da spasim zaposlim ga u Hrvatskoj kao menadžera hotela. Ćerka živi u Sloveniji ali nije mogao tamo dobiti vizu za posao za koji se školovao. Mi smo naše stanove u Beogradu izdali i preselili se na more, ovde plaćamo niske poreze, a život je mnogo lepši nego na Vračaru i Dorćolu gde smo supruga i ja odrasli.

  7. @gavrilo
    Odakle vam kuca ili stan na moru!? Kako ste uspeli to da zaradite u ovakvoj Srbiji!?

  8. Sta reci a ne zaplakati,sta je tu istina,verovatno nista,laz je strabican ,kupovna moc ljudi je katastrofalan,nikad gore nije bilo nego sad,

  9. Ко се хвали зло не мисли.
    А овце су за шишање, па ко воли…

  10. Нова формула та израчунавање инфлације у Србији: стварну бројку поделиш са десет …

  11. Како те бре није срамота и имаш ли ти образа када овако масно лажеш? Пита професора Комазеца па онда причај нешто…не бих ти ја дао никакву докторску дисертацију и ово што имаш бих ти одузео..срам да те буде лажове један.

  12. Pa jel moguce ovo? Sta radi taj covek? Plagijati, stanovi u Bugarskoj itd…Pa sad prica bajke. Zalosno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.