Mihajlović: Bez policije nema rušenja na Kopaoniku

Ostavite komentar


  1. Ovo je kao neka komedija? Pa ko je kriv sto milicija nece da krene i ucestvuje u rusenju nelegalnog objekta? Ko rukovodi nasom milicijom? Sta radi doktor-ministar? Jel neko izdao naredbu da milicija ucestcuje? Ako nije, odmah ostavka, isoada da se drzava plasi nekog krimosa sa kafanom na vrhu planine.

  2. Ima neko jači od države,zakona ,presuda,suda,rešenja?Smeniti ministra unutrašnjih poslova zbog nesposobnosti,zloupotrebe službenog položaja,ne izvršavanja radnih zadataka,odbijanja naređenja, i lažnih diploma.Priča se da će „ivestitori“ spornog objekta dobiti kompenzaciju u vidu celog objekta „Mašinac“ na Kopaoniku?

  3. Dobro, bre, ima li u ovoj banana državi neko dovoljno moći da naredi lokalnoj policiji da odradi posao? Ako ti lokalni moćnici to ne smeju ili neće, zašto Ministar Slina (ili glavni komadat života i smrti u Srbiji AV) ne narede tzv. specijalcima da naprave mali izlet na Kop- jer ionako samo džabolebare, i da srede tvari! Očigledno da ne postoji nikakva volja da se to završi -da neko rušenjem ne bi uvredio nekog od mnogih ličnih prijatelja AV- mafijaša i možda i sufinansijera njegovih esenesovaca?

  4. Najbolje da sacekamo da stigne S-300, ko zna ko je tamo zidao, mozda su Marsovci

  5. Zasto niko ne pita Premijerku, oba ministarstva su u njenoj nadleznosti! Mozda ni ona nije nadlezna, a i Predsednik ne stize da se pozabavi ovim pitanjem. Tako izgledaju institucije u Srbiji! Inace, ovaj objekat je tokom dve godine besplatno koristio stuju i vodu iz objekta koji pripada JP Skijalista Srbije. Nedavno je direktor tog JP osudjen da plati 150.000 dinara novcane kazne, a vlasnici objekta su ga verovatno „castili“ da ne bude na gubitku zbog pruzene usluge!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.