Mihajlović: Međunarodnim pristaništem u Zemunu vraćamo Srbiju na mapu vodnih koridora

Ostavite komentar


  1. Prestanite vec jednom da navodite prof.dr. ovoj osobi jer ona ne radi u svojoj struci i kao ministarka nije na Univerzitetu a ako tamo jos uopste nesto predaje to je druga stvar. Ogranicite se na sustinu a ne na formu!

  2. Gosp. ministarka bi trebalo da pročita šta piše na građevinskoj tabli na gradilištu, rokovi za završetak radova su istekli pre tri meseca! Na gradilištu su mesecima samo čuvari… Da li je opet u pitnju viša sila?

  3. Pristanište u Zemunu je projektovano za brodove do 110 metara.Najmanji rečni kruzer novije generacije je dužine 130 metara.Biće jako zanimljivo gledati kako će brodovi pristajati.

  4. Da li je nekome uopšte bitno što će pristanište biti na najlepšem delu šetališta, pored Kapetanije.Graditi na tom mestu je potpuno van zdravog razuma.Na samom keju je uvek velika gužva, posebna je priča što ne možete nigde da se parkirate niti da prođete normalno ulicom.Umesto da se taj problem reši, na ionako skučenom prostoru se gradi pristanište.Ovde kao da se uvek radi da bude gore, gore po građane.Stubovi koji su postavljeni odudaraju od svega na Zemunskom keju, a kad sve bude gotovo, na žalost imaćemo jedan objekat potpuno neprilagođen celokupnom okruženju.Malo po malo, ostasmo bez najlepših delova kako Beograd tako i Zemuna,

  5. Mihajlovićeva je istakla da je međunarodno pristanište u Zemunu izuzetno važan projekat za Srbiju jer će doprineti sve većem broju putnika i kruzera koji pristaju u našu zemlju.
    Kada putnici siđu sa kruzera, kako će da odu u Srbiju? Mogu samo do restorana i kafića na keju, jer nema ni gradskih linija, ni mesta za autobuse da ih pokupe i odvezu bilo gde,

  6. Sega-mega diplomica Megatrenda glumi ministra građevinske industrije i saobraćajne infrastrukture.Žena ne zna ama baš ništa o poslu koji bi trebalo da obavlja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.