Mihajlović: Moramo ponovo da uradimo već izgrađen auto-put koji jе plaćеn 100 miliona dolara

Ministarka obišla sinoć deonicu auto-puta Ub-Lajkovac i poručila da Vlada neće tolerisati nikakvе grеškе na drumskim i žеlеzničkim infrastrukturnim projеktima

Ostavite komentar


  1. Neverovatno, barem sada kada je tehnika toliko napredovala-desavaju se ovakve greske kao slucajno. Za ovako masivan projekat odrade se geomehanicka ispitivanja na potrebnom broju tacaka (to kosta par hiljada evra),tako da se u toku projekta ima predstava o kakvom terenu je rec. Meni ovo ipak mirise na miris jelkice (ali ne iz auta)

  2. Који су то други криви? Госпођа министарка обилази ову деоницу пет година. Бруко моја пређи на другога.

  3. I u bivsoj drzavi Srbija je od svih republika imala najlosije puteve, ne zato sto Srbi ne znaju da prave puteve, vec zato sto se u Srbiji najvise krade i to nekaznjeno. Oni koji su jos u vreme Juge krali, preneli su vestine na svoju decu, koja naravno idu istim, utabanim stazama svojih roditelja……

  4. Pompezna optužba, a radi se o 2,5 km. Gde su bili ranije nadzorni organi. U Japanu bi ministar sam dao ostavku.

  5. Pa što ne zovnete Mrkonjića, da vam sve objasni, on je to gradio, vaš koalicioni partner.

  6. Kakav je to autoput koji zbog ne uptrebe probadne sam od sebe, a košta 100 milionaq dolara. Ne razumem ni pored najbolje volje. Ko šta tu priča.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.