Mihajlović: Niš nema novca za aerodrom

Ostavite komentar


  1. Pa dajte još tih „nedostajućih“ milijardu dinara, za veliki centar jugoistočne Srbije. Ako može više milijardi evra za metro u BG, može i za Niš malo u dinarima.

    1. Ovo je otimačina prvog reda. Država(bratija) je videla da negde idu pare bez njene kontrole i odmah skočili da se dohvate kase. Država je sposobna da uloži 10 miliona evra u aerodrom u Nišu, a Aerodrom Beograd je privatizovala zbog nedostatka novca za ulaganje…?

    2. Nemoj da si naivan. niti ce Beograd videti metro nit ce Nis zadrzati aerodrom, a naravno da ce vlast pomenuti „zute“ jer su svi listom presli u SNS. Sadasnja vlast vise stete napravi za mesec dana nego „zuti “ za godinu.

  2. Svidja mi se to sto kad je prenos vlasnista u pitanju Nis tretiraju kao deo Srbije i da je to normalna stvar a kad je u pitanju prenos para onda Nis tretiraju kao drugu drzavu i kazu “Nis nema para”. Zanimljivo pogledi.

  3. A može li vlada da nadoknadi Nišu ono što je godinama ulagao u aerodrum zajedno sa niškom privredom?A hoće li Vlada dati u zakup aerodrum?A zašto se broj kompanija koje su koristile aerodrum stalno smanjuje,napušta i otkazuje letove?A hoće li ,možda,Niški aerodrum biti ispostava ili rezervni aerodrum francuskog koncesionara(da ne piše to u tajnom ugovoru)?Ili vam je cilj bio da ispljujete Živkovića(zakažite TV duel sa njim po ovom pitanju)?

  4. Gospodjo Mihajilović,šta je sa aerodromom Morava Kraljeva čije ste otvaranje najavljivali tačno pet puta i nijedan termin niste ispoštovali,zašto jednom ne kažete da ste ga pustili niz Zapadnu Moravu

  5. G-đa ministarka ima bisere, ali je ovo jedan od onih koji vređaju inteligenciju svih ljudi, posebno sa juga Srbije. Niš nema pare, a država ima pa zato preuzima aerodrome od grada koji nema pare da ne propadne. Ovo je malo šira priča i ima veze sa Rusima, tako da ova specijalna izjava samo njoj služi na čast. Ako nema veze sa politikom, onda dajte pare gradu Nišu namenski samo za aerodrome, a ako je nešto drugo onda bolje da ćutite!

  6. Sram da te bude, nema za aerodrom u Nišu ali ima 10 miliona za Continental.

  7. Ja bih aerodrom predao „ekipi“ iz direkcije za javni prevoz grada Nisa…

  8. A zašto vlada Srbije ne da te pare gradu a onda da ih grad uloži u aerodrom?
    Sama činjenica da ga hoće u vlasništvo govori da će ili da ga prodaju pa strpaju pare sebi u džep ili da ga zatvore jer je neko skopio dil sa nazovi francuzima to jest arapima koji su glavni shareholderi u firmi koja je kupila BG aerodrom.

  9. draga ministarko Nisku i industriju nije unistio Zoran Živković već vaši koalicioni partneri na čelu sa Slobodanom Miloševićem! Takodje n

  10. Ne daš Nišu za aerodorom 10 miliona €, pa te pare preusmeriš Continentalu. Od Niša uzmeš aerodrom, a od Continentala proviziju. I Vučić sit i pare na broju.

  11. U laži su kratke noge. Pokažite koncesioni ugovor. Da li ste VANCI-ju obećali i gradnju metroa. Kolika je provizija koju ste vođa i ekipa uzeli. Kada padnete sa vlasti svi će ugovori postati javni pa će se videti koliko ste brinuli za ovaj narod a koliko za sebe.

  12. Moj drugar ima dobra kola ali sada nema para da ih održava pa ću ja da mu prdložim da ih meni pokloni a ja ću da plaitm servis i registraciju i dobijam kola.

  13. Pusti Mihajlovicku da nesto objasni ili ne daj boze uredi pa sedi i placi!! Tuzna Vlado koga sve imas da soli pamet G17 plus. Izandjala pojava!

  14. Ne verujem da ne moze da prati grad razvoj aerodroma jer je malo po malo i do sad, unazad 4-5 godina, pratio. A da je privukao brojene Novosadjane i Beogradjane da lete odavde, vec smo videli. Da nam je dolazilo puno inostranih turista i to je fakat. Jedino vama smeta jer ne dajemo za Beograd na vodi, i skupstinu direkt. Pa onda silom uzmi ?!?!?!? I to je Vlada cele Srbije, ciji je i Nis grad, resila. Ma BRAVO!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.