Mihajlović: Putarine do kraja godine neće poskupeti

Ostavite komentar


  1. Ovi su apsolutno otišli u jedno neverovbatno ludilo?! Da li ovim ludacima nije jasno da u Srbiji, kao i u drugim državama MORAJU DA POSTOJE PUTEVI KOJI SE NE POLAĆAJU?! Putevi kojima će se narod kretati a da ne plaćaju „globarinu“ svojoj državi, koja se po načinu tretiranja svojih gradjana, sve više liči na tursku državu, koja se tokom 500 godina na ovim prostorima „proslavila“ svojim „izumima“. Gospodja MIhajlović govori o „ekonomskoj računici“ i šteti koju magistralni putevi trpe od „nesavesnih“ /pretežno domaćih/ vozača teških kamiona koji izbegavaju autoputeve i koriste one regionalne puteve, pa će zbog „interesa države“ uvesti naplatu putarine za sva vozila?!?!?! Valjda ne mogu da razlikuju teške kamione od putničkih vozila pa će im to pričinjavati probleme? Zašto javno ne kažu, kada je to očigledno, da se radi o „čistoj“ pljački a ne zaštiti bilo čijih ekonomskih interesa? U tu svrhu su pustili onu dežurnu i dobro plaćenu budalu, da istrči sa tom informacijom a sada mašinerija ide u javnost da obrazloži ono što su već odlučili.

  2. jel da budemo mirni s obzirom da nece do kraja godine:-) a ostalo jos malo vise od mesec dana. smak

  3. Najskuplja putarina je u najbogatijem i najrazvijenijem delu Srbije a to je južno od Niša. UPS pa to je najsiromašniji deo Srbije.
    Od Niša ka Leskovcu možeš da se voziš 2 km ili celu deonicu autoputa, ali plaćaš pun iznos. Baš se lepo ministarka a i njen šef već godinama brinu za nas pa ih molimo da se više ne sekiraju za nas. Važno da sirotim i nerazvijenim Beograđanima i Vojvođanima ne naplaćujete više od onoga koliko se voze, a za nas nije važno.
    Predlažem i da ogledno naplaćivanje na magistralnim putevima bude opet ovde na bogatom jugu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.