Mihajlović u nenajavljenom obilasku radova: Koridor 10 kao pista

Ostavite komentar


  1. da li je gospodja pomesala aerodrumsku i modnu pistu?
    jasno se da videti da je u poslednje vreme obuzeta svojim stajlingom , a posao bas otaljava…

  2. Srpska zastava na bageru za asfalt je stvarno bitna novost. Ovakve izjave Zorane Mihajlović su na mestu, ako bi to bio deo spora sa Vučićem koji je istakao da srpske zastave treba zabraniti zakonom da se nose, od strane ne-drćavnih lica.

    Zašto taj primitivni osećaj za patriotizam, ne nadogradiš Zorana? nije fora da jedan valjak za asfalt, srpske firme, vozi i to baš sa srpskom zastavaom.Već da ove puteve ne grade američki, kineski i turski radnici. ZAmisli da srpski radnik gradi puteve po platama koje oni daju svojim ljudima. TO je patriotizam, ajde nađi 10 kilometara da srbska firma asflatira u Ameriku, kinu ili tursku!

  3. Srpska firma i srpske zastave???!! Pa taj Integral je Dodikova firma i nije iz Srbije , nego iz Republike Srpske. Tako da priča o redovnim platama radnika nema sa nama nikakve veze. Nego, kada je ta opravka puta trebala da bude gotova?????????

  4. Što Djilas nije obišao radove da donese neko Pecenje i onako je raznosivao hranu u Rektorat
    Mogao je Boško da donese koj znak
    Jeremic Stefanovic
    Mogali su

  5. Uvek kada citam ovakve clanke setim se kako je bilo stanje na nasim putevima i prugama pre ove Vlade i pre Prof. Zorane Mihajlovic. I uopste koliko ih je bilo. I uvek kada citam ovakve komentare pitam se odakle tolika mrznja i nelagoda sto se Srbija razvija i gradi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.