Mihajlović: U Srbiji se trenutno gradi 250 kilometara novih auto-puteva

Ostavite komentar


  1. A u Vojvodini ništa! U planu su brze saobraćajnice! Za gde je, i dobro je. A na festival meda u Novom Sadu nikada ne dođu medari iz Vršca ili Sombora. Nema auto-puteva i jako, jako im je teško doći. Posebno iz Vršca! Pogledajte mapu Srbije i videćete gde ima najmanje auto-puteva. Zašto se ne bi povezali Sombor, Zrenjanin, Kikinda? A da ne pominjem Bačku Palanku! Izlaz za Hrvatsku i EU. Verovatno je izuzetno teško graditi puteve po Vojvodini! Kakvi su to vojvođanski političari iz bilo koje partije ili stranke koji žive u Vojvodini a ne bore se za njen prosperitet. A saobraćajno razvijenija Vojvodina postala bi i ekonomski razvijenija i cela Srbija bi imala koristi! Slobodan Milošević i SPS počeli, ostali nastavili i razvijena i prosperitetna Vojvodina nestala!

  2. Nije problem koliko se gradi nego koliko koštaju i zašto ih ne grade domaće firme.
    Strancima posao i profit domaćim firmama mrvice ili stečaji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.