Mihajlović: Vlada Srbije investitor izgradnje beogradskog metroa

Ostavite komentar


  1. a ostatak Srbije ce nastaviti da puni budzet te iste republike dok se beograd gradi,gradi,gradi …Molim ugasite svetlo van beograda jer samo beogradjani imaju pravo na zivot

    1. Neka ga nagrde i nek uzivaju u njemu, vec mene brine sto je crnih dzipova sve vise u nasoj Backoj.

    1. Pa valja prodati one silne stanove u Beogradu pod Vodom ! Nešto im slabo ide sa useljavanjem. I oni koji su bili primorani (reketirani) da kupe te shoebox apartmane za po 3 i 5 hiljada eura po kvadratu, ne žele da žive pored autobuske stanice, onih silnih izbeglica koji se tuda muvaju uz nesnosnu buku od tramvaja koji prolaze starim mostom. Uz to, još strašnije je to što im se obala urušava, šetalište poplavi uz svaku veću kišu, a i podzemne garaže. Živeti nad podzemnim vodama je opasno po zdravlje, a mora da je posebno gadan osećaj živeti u naselju koje mafijaškim parama grade siniša mali i diktator AvAv.
      A što se tiče metroa, ne daj Bože da se gradi u vreme ovih krimosa. Pa na kraju bi ustanovili da kroz te njihove tunele voz ne može da prodje ili bi bili potopljeni.

  2. Umesto da taj novac ulozite u nesto bolje.Za 4 miljarde evra možete Djerdap 3 da napravite i da povecate i budžet Srbije i da pomognete EPS-u koji će bankrotirati ako ovako nastavi i bićete regionalni lider u proizvodnji el energije i narednih skoro 200 godina imaćete prihode a ne štetu …Ili da te novce uložite po celoj Srbiji i poboljsate železnicu i puteve po svim gradovima…Hoću da kažem da je to ogroman novac koja ovako bedna Srbija može da ulozi da svima bude bolje jer ne žive svi ljudi samo u Beogradu i da umesto metroa ubrzajte obilaznicu oko Beograda i ulice prosirite i nećete imati toliko gužvi i naravno i mostove…Ovako sticem dojam da zelite da se svi preselimo u Beograd i da cela Srbija izumre zbog Beograda.Teska centralizacija!!!!!

  3. Ne sme da se kritikuje trilateralka izgleda a ni metro od Dedinja do predsednistva jer je to jedina lkinija koja ce sa ovima da ostane u upotrebi.

  4. U tekstu se kaže (ako je tačno prenesena informacija) da „…održala je novu sednicu Radne grupe za izgradnju beogradskog metroa, na kojoj je dogovoreno da će Vlada Srbije biti investitor ovog projekta“

    Ako je ovo tačno onda je HITNO upućujemo UPOZORENJE Vladi Srbije:

    NE DOLAZI U OBZIR DA Vlada Srbije BUDE INVESTITOR metroa u BGD.
    Nikako, ni pod kojim uslovima
    Pitajte narod Srbije. Ne može to tako, NA SILU

    Razlog za Upozorenje:
    Ne prihvata Srbija van Bgd da finansira ovu investiciju. Ni govora!!!
    Dosta nam je da silom NAMERNO smišljenog Sistema plačkate Srbiju a u korist Bgd. Katastrofalna BEOGRADIZACIJA (Centralizacija) Srbije, naročito nakon 2000 god, je učinila da nam se u korist Bgd na silu otme na desetine milijardi Eura. Bez roka vraćanja. Ne može više to tako.
    Takodje, nije problem samo investicija od 4+ mld Eura, već nakon toga i pokrivanje troškova eksploatacije. Pa tu nema kraja bacanju para u bunar koji nema dna.
    Sredite, odnosno naučite, prvo beogradjane da plaćaju sadašnji prevoz. Pa tokvog skandaloznog švercovanja (ne plaćanja) usluge prevoza nema nigde u Srbiji. Pa sada hoćete i metro da vam finasiramo.

    Ceo Bgd i Vladu Srbije povedite u Pirot da vide kako se živi od rezultata svog rada. Ne otima se od drugoga.

    I nije samo Pirot za primer. Ima još takvih mesta u Srbiji.

    Vlada Investiror metro u Bgd NE; NE, NE!!!

    .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.