Milenijum tim: Gruba je neistina da je prodaja hotela Jugoslavija dogovorena 1Foto: Shutterstock/BalkansCat

Kompanija Milenijum tim reagovala je na izjavu Dobrice Veselinovića iz Zeleno-levog fronta povodom prodaje hotela Jugoslavija koju je preneo portal Danas, u vesti sa naslovom: „Veselinović (ZLF): Prodaja hotela Jugoslavija je dogovorena“.

Reakciju Milenijum tima prenosimo u celosti:

„Gruba je neistina da je prodaja hotela Jugoslavija dogovorena.
Kompanija „Milenijum tim“ je kupovinu pravnog lica Danube Riverside ostvarila pobedom na javnoj licitaciji u svemu u skladu sa zakonom.

Neosnovan je navod da postoje ozbiljne indicije da prodaja hotela nije u skladu sa proklamovanim ciljem da se postigne najveća moguća cena.

Kompanija „Millennium Team“ je početnim ulaganjem većim od 42 miliona eura zaokružila preuzimanje kompletne lokacije hotela Jugoslavija i u naredne četiri godine planira ukupna ulaganja u iznosu većem od 400 miliona eura.

Takođe, netačan je navod da je kompanija „Millennium Team“ u čudnom režimu sa Srpskom naprednom strankom. Kompanija „Millennium Team“ posluje već više od 20 godina nezavisno od aktuelnih političkih režima.

Ovakvim izveštavanjem u javnosti se stvara animozitet prema našoj kompaniji, iznošenjem neproverenih i neistinitih informacija te nanosi kako reputaciona tako i materijalna šteta“, navodi se u reagovanju Milenijum tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari