Firma Milenijum tima kupila hotel Jugoslaviju

Ostavite komentar


  1. Zasto tu imovinu nije „kupila“ drzava?! Milenijum tim s cijim sredstvima?!

  2. Ništa se drugo nije moglo ni očekivati.Ta ekipa oko vučića će biti naj bogatja u Srbiji , Kao i učitelj pašić koji je iz politike izašao kao naj bogatiji a ušao kao siromah.

  3. Znaci Vucic je od Vucica kupio hotel novcem poreskih obveznika.Posle ovoga jedino sto preostaje je nacionalizacija.

  4. KONFISKACIJA i mitrovački zatvor!
    Ne nacionalizacija. Blag si Robin Bude!

  5. I nakon svih ovih godina i na dalje isto važi: „Zemlju sam prodao, sa stokom vidi šta ćeš“.

  6. @Bata Nećeš Bato nećeš oduzimati ništa, loše su te dedovi podučili a i postoje bitne razlike. 45 su išli na goloruke i nespremne domaćine a sada se 1 kroz 1 mafija dobrano naoružala da lako odbrani pokradeno. Usput, to su sve listom potomci tih otimača iz 45 i ne samo da ne vraćaju tada popljačkano već i šakom i kapom lapaju ono što je narodnom mukom i znojem stvoreno posle 2.sv.rata. Genetika je čudo.

  7. Sa stanovista sociologije – prava klasika. Prva generacije se borila i sticala, druga generacije je steceno povecavala i izgradjivala, treca generacija je sve sto je steceno i izgradjeno raskucila, rasprodala, zapila, prokockala i prokurvala.

  8. A gde su sad rutovovic , peconi , joca amsterdam… i ostali koji se pojavljuju na aukcijama samo da bi se ogrebali za koji euro da ne bi podizali cene. U rupe misevi, ekonomski tigar je licitirao

  9. Moje saučešće komšijama preko puta hotela. Ono što su gledali na Dunav, gledali su. Sad će tu da nikne jedan lep KINESKI ZID i ĆAO

  10. Ova firma je bila jedini ponudjac . I to se zove licitacija. Tipicno neoradikalski.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.