Miloje Popović Kavaja: Sava centar ne može da opstane bez pokroviteljstva države

Ostavite komentar


  1. U Popovićevo vreme pojedine prostorije ovog prestižnog arhitektonskog dela su iznajmljivane i služíle kao birtije i kafančine za polusvet i pijandure iz pojedinih firmi. Tada je deo inventara oštečen.

    1. Netačno, da bi se prodao, pored navedene sume, kupac se mora obavezati i na iznos sredstava za renoviranje koji su astronomski. Sava Centar se „prodaje“ već 4 godine.

      1. Nahvali ovaj čovek tadašnjeg velikog vodju svih naših naroda i narodnosti,ali zaboravi da rekne od čijih je to para izgrađeno.Pa draga moja gospodo ,tu su potrošeni milioni maraka koje sam i ja,između ostalih radnika ove zemlje,kroz raznorazna zahvatanja od l.d-a,morao da izdvajam,a da me niko nije pitao da li to i želim.Stoga tražim,a nadam se da će se i drugi rodoljubi (op)setiti,da se veći deo novca dobijenog od eventualne prodaje istog,isplati-vrati onima koji su isti i finansirali.

  2. Nahvali ovaj čovek tadašnjeg velikog vodju svih naših naroda i narodnosti,ali zaboravi da rekne od čijih je to para izgrađeno.Pa draga moja gospodo ,tu su potrošeni milioni maraka koje sam i ja,između ostalih radnika ove zemlje,kroz raznorazna zahvatanja od l.d-a,morao da izdvajam,a da me niko nije pitao da li to i želim.Stoga tražim,a nadam se da će se i drugi rodoljubi (op)setiti,da se veći deo novca dobijenog od eventualne prodaje istog,isplati-vrati onima koji su isti i finansirali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.