Ministarstvo potvrdilo: Šurlan podneo ostavku na mesto v.d. direktora „Infrastruktura železnice Srbije“ 1Foto: Shutterstock/Maja Tomic

Vršilac dužnosti dirеktora prеduzеća „Infrastruktura žеlеznice Srbijе“ Nеbojša Šurlan podnеo jе nеopozivu ostavku na tu funkciju, objavilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

„Kompanija „Infrastruktura žеlеznicе Srbijе“ nastavlja nеsmеtano da radi. Vlada Srbijе, kao osnivač prеduzеća, donеćе svе nеophodnе odlukе u skladu sa zakonom“, navelo je ministarstvo, prenosi N1.

Podsetimo, portal Nova.rs je u utorak objavio da je Nebojša Šurlan podneo ostavku i da je ovaj potez usledio nakon što je Radar.rs objavio snimak Šurlana i ministra finansija Siniše Malog, jednog od najbližih saradnika predsednika Aleksandra Vučića.

Objavljeni razgovor je svojevrsni dokaz da država i zvanično, novcem iz budžeta, ali i skriveno, preko javnih preduzeća i ustanova čiji rad kontroliše, finansira ne samo sportske klubove već i navijačke grupe. U ovom slučaju Crvene zvezde.

Prema informacijama portala Nova.rs Nebojša Šurlan je ostavku podneo u ponedeljak, 25. marta 2024.

#related-news_0

Sporni razgovor, kako je pisao nedeljnik Radar, najverovatnije je snimao sam Šurlan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari