Ministarstvo za brigu o selu: Raspisan javni konkurs za minibuseve

Ostavite komentar


  1. Dokle ce vise ovi cijom zaslugom je unisteno sve sto je valjalo u nekadasnjoj drzavi da nas „spasavaju“ od daljeg propadana. Pa ovaj i njegov otac su bili ti koji su sve ove godine bili u skupstini i uvek u vladi ili podrzavali vladajuce stranke.
    Za vreme njihove vlasti su sela i poljoprivredni kombinati sistematski unistavani a istovremeno dozvoljen uvoz iz robnih rezervi EU mesa pred istekom roka trajanja i genetski modif. soje bez carine.
    I kad su unistili selo i PiK-ove a tajkunima omogucili kupovinu najkvalitetnije zemlje sad liju krokodilske suze za selom i seljacima jer se blize izbori a kombije ce dobiti 17 sela u srbiji po ceni od 60.000 Evra po kombiju koji ce biti kupljeni preko burazerskih firmi uz masnu zaradu.
    Kad vec tako brinete o selima sto ne donesete uredbu po kojoj ce svim seoskim M.Z. biti kupljeni mini busevi za besplatan prevoz do sedista Opstine.
    Ovo je samo zamazivanje ociju i izborni marketing.

  2. A zavrsetak konkusa i eventualna isplata bice posle izbora (mozda ne stoji u konkusu ali se tako planira). Pitam se sta vas je sprecavalo da to sprovedete ranije, nego sada pred izbore na sve strane samo obecanja?

  3. najzad, 20 godina, od demokratskih usrecitelja, sela su odsecena od sveta, ljudi ostavljeni sami, bolesni, stari, balast neoliberalnom prosperitetu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.