Novi prodajni objekat Roggenart-a svečano je otvoren u Svetogorskoj ulici broj 31 u Beogradu. Roggenart je kompanija sa jednom od najekskluzivnijih ponuda hleba, peciva, poslastica, zdravih napitaka i kafe u gradu, a zajedno sa novootvorenim objektom, prodajni lanac sada čini 12 prodajnih mesta širom Beograda, uz dva prodajna mesta u Novom Sadu.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

– Roggenart na nemačkom jeziku znači 'umetnost raži' pa možemo reći da naši hlebovi predstavljaju pravu pekarsku umetnost. Proces izrade hleba u našim pekarama počinje pažljivim odabirom raži sa polja iz Donje Austrije, a zatim se sa posebnom pažnjom pristupa zamesu i pečenju prema tradicionalnim austrijskim recepturama i tako nastaje čuvena, izuzetno hrskava, Roggenart korica“, rekao je Nemanja Popov, generalni direktor Roggenart-a i dodao da je svaki proizvod kao ručni rad, u sebi nosi strast i posvećenost vrhunskom kvalitetu.

Roggenart u svojoj ponudi ima širok asortiman najkvalitetnijih vrsta hleba, slatkog i slanog peciva, sendviča, kafe i hladnih vitaminskih napitka. Jedinstveni ražani hlebovi prave se ručno, ne sadrže aditive i veštačke boje, a prirodno kiselo testo daje im poseban ukus, aromu i svežinu koja traje nekoliko dana. Ražani hlebovi bogati su vlaknima, kalcijumom i gvožđem i preporučuju se dijabetičarima, sportistima i najmlađima. Od nedavno, Roggenart proizvodi i jedini licencirani Hrono hleb po recepturi dr Ane Gifing koji sadrži netopiva vlakna koja pomažu u probavi i pružaju osećaj sitosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari