Mišković: Nije problem što je Đurašković završio u zatvoru, problem je što sam i ja

Ostavite komentar


  1. Vlasnik kompanije Delta je na Kipru, tako da nema sta da Predsednica Vlade ili Predsednik prica sa ovim konunistkickim dorektorom. Kakav je to vrhunski bezobrazluk, sve zakone u zadnjih 40 godina pisu po meri i za potrebe ovakvih unistitelja privrede, i jos bi da mu na noge dolaze predsednici otvoreno.

    1. Dolazili su nu i Toma i Vucic na noge u kancelariju svake nedelje dok nisu dosli na vlast… nemojte da se brinete uopste… svi su oni njemu dolazili na noge, zato je on i dalje na slobodi i ni jedna vlast ga nije uhapsila (osim ove sarade poslednji put)

  2. Mišković privrednik ? Njegova privredna aktivnost počiva na udbino dedinje kombinaciji gde je poslovanje povezano sa monopolom na uvozno izvoznim dozvolama. Gde je prve milione steko uz pomoć udbe dobijanjem dinara iz primarne emisije u vreme hiper inflacije.

  3. Uz svo poštovanje koje imam prema ovom čoveku a pogotovo prema njegovim počecima, kada je naivno mislio da može u Srbiji da dobro zaradi dizanjem fabrika.
    To ga je brzo prošlo i pustio se niz vodu, baš onako kako su političari hteli.
    U tom kontekstu mislim da greši kada kaže da političari malo pričaju sa privrednicima. Pričaju i previše, to se da videti iz svih ovih afera koje izbijaju ne svakodnevno nego iz sata u sat.
    I nije problem što je bio u zatvoru nego što nije bio za prave stvari koje su lako dokazive, nego se opet zapričao sa političarima ali se nisu našli pa je morao na specijalno vaspitanje. Ali tako to ide kada neko ne želi da vas vidi osudjenog nego kao izvor zarade.

  4. Vidim da čitaoci baš ne vole Miškovića. Kada je u pitanju biznis tu simpatijama nema mesta već interesu. Miškoviću nikad ni jedna firma nikad nije bankrotirala, on je veoma uspešan privrednik. To što mu je svojevremeno dozvoljeno da se meša u politiku, lako se ograniči. Mislim da je vlast osećala krivicu jer Miškoviću nisu mogli da pomognu kada ga je Zemunski klan oteo i uzeo mu 7 miliona maraka, pa su mu svojevremeno tolerisali mešanje u sve i sva. A normalno je da se posle toga registrovao na Kipru Ali i pravosnažna presuda o neplaćanju poreza nikako da se donese, jer je optužba neosnovana, a sud ne sme protiv glavno- komandujućeg predsednika.

  5. ovo je tačno za radnike. ko ima platu manju od 500 evra taj o svemu razmišlja dok radi osim o samom poslu. no to vrlo malo ljudi razume a i od onih koji razumeju pohleponost prevlada nad razumom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.