Mleko se vratilo na rafove, skuplje i drugačije: Kako su mleka iz Poljske i Češke potisnula domaća

Ostavite komentar


  1. Da li je to bio cilj nekih faktora iz Srbije da uniste imam utisak jedinu preostalu vrednu stvar koja se zaista i proizvodi u Srbiji ,mleko, da bi i to Srbija uvozila ?!

  2. Nema vise ko da drzi krave. Zasto raditi 16 sati dnevno kada mozes da pijuckas kafu u kaficu

  3. Mleko je samo početak. Mi imamo inflaciju zbog uvoza strane robe najvećim delom. Isto to mleko u Češkoj je manje od jednog evra. Sramota našta smo spali.

  4. Ovo nije nista novo. Od kada je litar piva bio skuplji od litra mleka u otkupu od tada je propala nasa proizvodnja mleka.

  5. Kako Poljaci i Cesi mogu da proizvedu i prevezu mleko koje je jeftinije od srpskog na policeman u Beogradu?

  6. Konacno Srbija moze da vidi ocigledne rezultate Vucicevog „patriotizma“, „mudre i promisljene politike“ i „planiranog razvoja“ Srbije. Bas se pitam, jesu li sada krivi Solak, Djilas ili neko treci? Skupo ce nas kostati 10 godina vlasti SNS-a.

  7. Pa nase mleko je na Austrijskim rafovima auvoznicki lobi paakuje poljsko cesko mleko po Srbiji.

  8. Najgore je što je to Česko mleko u samoj Češkoj 0.80-0.85eur/l (preračunato iz CZK).
    Često sam u Brnu, i mogu reći da je apsolutno sve mnogo povoljnije u Češkoj nego u Srbiji

  9. Propast je pocela kada je banda dozvolila mlekarama uvoz jeftinog stranog mleka u prahu, na racun nase proizvodnje. Muzite sad glavnu mlekulju u vladi

  10. Bravo za ministra poljoprivrede odlicnu je stvar uradio,svojom politikom niskih cena mleka u otkupu unistio je i ono malo krava sada imamo odliv deviza za poljsko nazovi mleko i tako pomazemo poljskog seljaka na stetu srbije i korist pojedinaih koji se bave uvozom mleka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.